Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ-ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΥΠΟΠΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 47ΧΡΟΝΟΥ ΙΧΘΥΕΜΠΟΡΟΥ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

makeleio.gr_ Πληροφορίες θέλουν έναν ημεδαπό στο Ηράκλειο Κρήτης-πριν περίπου δέκα μέρες-να ανακρίθηκε για την υπόθεση της δολοφονίας του...

makeleio.gr_ Πληροφορίες θέλουν έναν ημεδαπό στο Ηράκλειο Κρήτης-πριν περίπου δέκα μέρες-να ανακρίθηκε για την υπόθεση της δολοφονίας του 47χρονου ιχθυέμπορου Θανάση Βαλδεράνου που μαχαιρώθηκε από αγνώστους τα ξημερώματα της Τετάρτης 15 Μαΐου στο Κερατσίνι.

Από το ευρύτερο επαγγελματικό χώρο του άτυχου 47χρονου ιχθυέμπορου στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου γίνεται έντονη συζήτηση τις τελευταίες μέρες για μια σύλληψη υπόπτου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Να θυμίσουμε ότι η στυγνή δολοφονία του 47χρονου ιχθυέμπορου Θανάση Βαλδεράνου ,πατέρα δύο μικρών κοριτσιών 4 και 9 ετών, έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης 15 Μαΐου στο Κερατσίνι. Ο άτυχος άντρας βρέθηκε δολοφονημένος με τρεις μαχαιριές κοντά στην κατοικία του , επί της οδού Τραπεζούντος ενώ μετέβαινε στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου για να προμηθευτεί ψάρια για το κατάστημά του στον Κορυδαλλό.

Οι ληστές πλησίασαν τον 47χρονο, ο οποίος κρατούσε ένα τσαντάκι με χρήματα, τον απείλησαν με μαχαίρι για να τον ληστέψουν και εκείνος φέρεται να αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα οι δράστες να τον μαχαιρώσουν με απίστευτο μίσος.

Ο ιχθυέμπορος, τραυματισμένος, κατάφερε να φθάσει στο σπίτι του και χτύπησε το κουδούνι. Η σύζυγός του άνοιξε την πόρτα και τον είδε πεσμένο στο έδαφος και σοβαρά χτυπημένο. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ωστόσο, ο άτυχος άνδρας κατέληξε πριν γίνει εφικτή η διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.