Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΗΝ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ» ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ MISTER TSIPRA.

Ομιλία εκφώνησε χθες ο mister Tsipras (φωνάξτε τον κύριο… φρούραρχο) στο πλαίσιο του «Resistance Festival 2013». Ιδού τι είπε: «Συντρό...


Ομιλία εκφώνησε χθες ο mister Tsipras (φωνάξτε τον κύριο… φρούραρχο) στο πλαίσιο του «Resistance Festival 2013». Ιδού τι είπε:

«Συντρόφισσες και σύντροφοι. Επιτρέψτε μου και από το βήμα αυτό να χαιρετίσω τους μαχόμενους λαούς της Μεσογείου από την Τυνησία μέχρι την Ελλάδα κι από την Τουρκία μέχρι την Ισπανία…».
Την ίδια ώρα, εκατομμύρια λαού έχουν βγει στους δρόμους των πόλεων της «προοδευτικής» Βραζιλίας – με την αριστερή πρόεδρο Ρούσεφ, την οποία συνάντησε ο Τσίπρας όταν προ εξαμήνου είχε κάνει επίσημη επίσκεψη στη χώρα- και η σοσιαλιστική καταστολή πάει σύννεφο. Μάλιστα, χθες έπεσε και ο δεύτερος νεκρός, μια εργάτρια 54 ετών, που έχασε τη ζωή της στην περιοχή Μπελέμ ντου Παρά της Αμαζονίας, όταν υπέστη έμφραγμα μετά την έκρηξη οπλοβομβίδας που περιείχε δακρυγόνο αέριο κοντά της. Η γυναίκα υπέστη ανακοπή καρδιάς και κατέληξε.

Γιατί άραγε ο mister Tsipras περιορίζει την… αλληλεγγύη του στην Τυνησία, την Τουρκία και την Ισπανία και δε χαιρετίζει τον αγωνιζόμενο λαό της Βραζιλίας; Μήπως γιατί έχει… στενούς ορίζοντες ή γιατί η Τυνησία, η Τουρκία κ.τ.λ. δεν έχουν «προοδευτικές» και «αριστερές» κυβερνήσεις, όπως η Βραζιλία;

(ΥΓ): Άντε κ. φρούραρχε, τελειώσαμε κι ακόμα να φανείς…

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.