Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ... ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ...

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν σήμερα, από τις 10:00 έως τις 15:00, τα Δημόσια Νοσοκομεία, οι Προνοιακές Μονάδες, τα Κέντρα Υγεί...

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν σήμερα, από τις 10:00 έως τις 15:00, τα Δημόσια Νοσοκομεία, οι Προνοιακές Μονάδες, τα Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ, λόγω της πανελλαδικής στάσης εργασίας που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Η Ομοσπονδία καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00, έξω από το υπουργείο Υγείας, αλλά και σε ανάλογες συγκεντρώσεις που θα γίνουν στα γραφεία των υγειονομικών Περιφερειών.

Στη σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας γίνεται λόγος για «μαγείρεμα» των οργανισμών των Νοσοκομείων, «με προφανή μεθόδευση την περαιτέρω μείωση τμημάτων, κλινών, κλινικών και οργανικών θέσεων».

Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία διεκδικούν την έκδοση οργανισμών που να καλύπτουν τις υφιστάμενες δραστηριότητες, το προσωπικό που υπηρετεί και να δίνουν προοπτική ανάπτυξης στο ΕΣΥ, πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και εξόφληση των δεδουλευμένων, νυχτερινών και αργιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.