Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ Π@ΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ... ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΩΝ...

Η Έλενα Παπαρίζου φιλήθηκε στο στόμα με συναδελφό της! Η τραγουδίστρια αγκαλιάζει την Courtney Parker, με την οποία έχει συνεργαστεί στο πα...


Η Έλενα Παπαρίζου φιλήθηκε στο στόμα με συναδελφό της! Η τραγουδίστρια αγκαλιάζει την Courtney Parker, με την οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, και ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα!
Αυτή τη φωτογράφηση την έκανε για την εφημερίδα Lifo, με αφορμή το Athens Pride που θα γίνει αυτό το Σάββατο. Ζήτησε από 25 Αθηναίους να φιληθούν στο στόμα με άτομα του ίδιου φύλου, και να στείλουν ένα μήνυμα ενάντια στην ομοφοβία.

----------------------------------------

18 σχόλια

  1. emena me arese pantos h photo kai gnwmh mou einai oti oi antres prepei na ta aresoun auta ! kai vevea den proo8oun tous antres na ginoun gay !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΙΣΧΟΣ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΦΟΤΟ - ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ GAU ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΙΣΧΟΣ ΑΠΕΥΡΕ ΤΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑ ΑΙΣΧΟΣ ΜΚΠΟΥΡΛΙΑΞΑ ΕΜΕΤΟΣ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τετοια μουτρα που εχει ο νεας απο πανω τι θα ηθελε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό τώρα τι είναι... μοντερνιά; Προοδευτικότητα; Εξευρωπαϊσμός; Και να πεις ότι ήταν λεσβία, ας φιλιόταν από το πρωί μέχρι το βράδυ, ίσαμε και που χεστήκαμε.
    Ας μην περιμένουν με τα GAY PRIDΕ, τα φτερά στον κώλο και τα στρινγκ, οι κουνίστρες των Αθηνών και περιχώρων να αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα. Ας σεβαστούν πρώτα τον ίδιο τους τον εαυτό και ας ευχαριστήσουν κι εμάς τους υπόλοιπους δημότες της πόλης που ανεχόμαστε την κακασχημιά, την κακογουστιά και την εμετική διάθεση που μας προκαλούν, όταν βλέπουμε τον μπάρμπα μας τον Θόδωρα με την τρίχα κάγκελο και την πατσοκοιλιά να λικνίζεται σαν την Σαπουτζάκη φορώντας τον κουραδοκόφτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαγορεύεται η διαφήμιση της εν λόγω εκδήλωσης ΣΤΟΧΕ πρόσεχε μην πάς μέσα... 3 παρ. 2 της ΚΥΑ αριθμ. ΑΠ 24/01/02.01.997

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα τον κλάσουνε τα αρχίδια τον στόχο φιλαράκι , όπως θα κλάσεις και εσύ τα δικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΟΝΙΜΕΝΟΙΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. DEN ME ENDIAFERH TI KANOYN STHN ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΤΕ ΛΕΓΕΤΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΞΕΦΩΝΗΤΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΔΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΠΟ ΑΠ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΛΕΟΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. De mou aresei auto pou blepw kai aporw me tous kalhtexnes mas pou to paizoun toso anetoi me tous gay kai tis lesbies! Oso pernaei o kairos olo kai perisotero tous provaloun kai fusika oloi autoi kunoun ta numata ths show-biz! Auto pou mou kanei entupwsh einai pws den anhsuxei kanenas tous gia to ti meli genesthe sth xwra pou zoune alla koptontai gia to kathe kouradokopth(string)poios tha ton foresei prwtos!!! Euge modernoellhna!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΟΝΟΝΟΜΑΣΤΗ ΚΑΤΙ ΙΕΡΟ..ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ GAY ΨΩΝΗΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΣΤΕΨΕΙ H NA XTYΠΗΣΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΑΠΟΚΡΟΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΙΑ ΔΙΑΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΦΙΔΙΣΙΑ ΟΔΟΣ ΤΗΝ ΦΥΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ.ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ (P)RIDE KΡΥΒΟΝΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΤΛ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΑΤΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΛΕΙΓΟΤΕΡΟ ΑΦΕΛΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η αμάθεια και η απαιδευσία είναι αυτή που κάνει τους ανθρώπους να μιλούν μ' αυτον τον( απαραδεκτο για τα δεδομενα του 21 αιώνα ) λόγια. Θεωρούν ''φυσικό'' αυτού που υπηρετούν οι ίδιοι και κάθε εκδήλωση ετερότητας τους δημιουργεί συμπλέγματα. Ας κοιτάξει ο καθένας από εμάς να τα βρεί με τον εαυτό του και ας αφήσει κατά μέρος την κριτική και τις ''ηθικές''συμβουλές για τις ζωές των άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!!!ΘΑΝΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΥΤΗ .....ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΔΝΤ!!!ΤΑΧΕΤΕ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΝ!!!!!!!!!!!ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΜΟΦΙΛΟΙ ΟΛΟΙ???ΣΚΥΜΕΝΟΙ ΘΑΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ Γ@@@@@!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλάει γυναίκα αλλά στην προσωπική της ζωή έχει ξεσκίσει λούτσους και λούτσους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΙΣ ΠΑΛΙΑΔΕΡΦΕΣ ΤΙΣ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΓΚΕΙ..... τι να πεις..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ...... ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΕΤΕ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λέγανε κάποτε πως είναι το 10%..
    Πήραν τις θέσεις και καταστρέφουν το Έθνος και την Πατρίδα,τις αξίες,το φρόνημα τα πιστεύω της φυλής μας.
    Κι εμείς χωρισμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.