Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ"... ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους τούρκους διαδηλωτές, με κεντρικό σύνθημα «μας χωρίζει μια θάλασσα, μας ενώνει η αξιοπρέπεια» πραγματοποιήθηκ...

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους τούρκους διαδηλωτές, με κεντρικό σύνθημα «μας χωρίζει μια θάλασσα, μας ενώνει η αξιοπρέπεια» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην συγκέντρωση το παρών έδωσαν και φοιτητές από την Τουρκία. Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα αλληλέγγυης στον τουρκικό λαό.

Η κινητοποίηση συνοδεύτηκε από την εξής ανακοίνωση:

«Ο λαός της Τουρκίας εδώ και μέρες αντιστέκεται και παραμένει στις πλατείες όλης της χώρας. Αυτό που ξεκίνησε ως διαμαρτυρία για την καταστροφή ενός πάρκου στην Κωνσταντινούπολη ώστε να κατασκευαστεί ένα ακόμη εμπορικό κέντρο, εξελίσσεται σε μια συγκλονιστική εξέγερση ενάντια στην καταπίεση του καθεστώτος.

»Το φασίζον τουρκικό κράτος, πιστό πάντα στους μεγαλοεπιχειρηματίες, απαντά με ακραία καταστολή. Έχει δολοφονήσει ήδη τέσσερις ανθρώπους, τραυμάτισε σοβαρά εκατοντάδες άλλους, ενώ διεξάγει παράλληλα μια τεράστια εκστρατεία αποσιώπησης, λογοκρισίας και παραπληροφόρησης.


»Ο αγώνας των γειτόνων μας είναι ένας δίκαιος αγώνας αντίστασης και αξιοπρέπειας ενάντια στην ασφυξία της εξουσίας. Είναι και δικός μας αγώνας όπως κάθε κίνηση που υπερασπίζεται τη ζωή, τη γη και την ελευθερία, κάθε πράξη που ορθώνεται ενάντια στο φασισμό».

Κινητοποίηση αλληλεγγύης προς τους τούρκους διαδηλωτές έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ελληνικές, τουρκικές και κουρδικές αριστερές οργανώσεις θα πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα στις 5:30 το απόγευμα συγκέντρωση στην τουρκική πρεσβεία, στην συμβολή των οδών Βασ. Σοφίας και Ρηγίλλης.
ΤΑ ΝΕΑ

3 σχόλια

  1. ουστ ρε αριστεροαναρχοαπλυτοι,αντισυγκεντρωση στους προδοτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα μάλιστα. Αλληλεγγύη γιατί μας χωρίζει μια θάλασσα και μας ενώνει τι ακριβώς; Η αξιοπρέπεια; Πότε γελάμε δεν μας είπανε μόνο.
    Δεν μας χωρίζει μόνο μια θάλασσα αγαπητοί ευαισθητούληδες αριστελούληδες. Και μην βιαστεί κανείς να πει ότι οι λαοί δεν φταίνε σε τίποτα αλλά αυτοί που κυβερνάνε έχουν διαφορές. Γιατί αυτοί που έσφαζαν ΕΛΛΗΝΕΣ τουρκόσποροι από τον λαό ήταν. Και φυσικά μην ξεχνάμε τους Κούρδους, που μόνο φίλοι μας δεν ήταν και δεν πρόκειται να γίνουν. Ούτε τους γενίτσαρους εννοείται. Τα ακούς μωρή πατσαβούρα (όπου πατσαβούρα η γνωστή αγ@μητη)
    Αλλά που είστε αριστερούληδες, ανοίξτε τα στραβά σας μήπως και καταλάβετε ότι κάτι άλλο κρύβεται από πίσω. Και αν θέλετε να συμπαρασταθείτε στα μογγόλικα σκουπίδια, γιατί δεν περνάτε την θάλασσα που μας χωρίζει και να πάτε να τις φάτε μαζί τους; Μήπως και γλιτώσουμε από μερικούς από εσάς; Εδώ κάποτε κάνατε τρελές αποστάσεις να βοηθήσετε τους «συντρόφους» σας να μαζέψετε καπνά, εδώ που είναι δίπλα θα κωλώσετε; Άιντε βρε, άιντε στα τσακίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TA MOYNOPANA BGHKAN POTE NA DIADHLWSOYN GIA THN KATOXH THS KYPROY MAS KAI TIS SFAGES POY AKOLOYTHISAN ??? GAMW THN TOYRKOSPORIA POY SAS PETAXE XAZOXAROYMENA ANARXOKOM (MOYNIA ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.