Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΦΕΛΗΣ... ΤΗΣ ΣΟΥΦΡΩΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΙΑ!!!

Δεν χρειάζονταν ιδιαίτερες... «μαγικές» ικανότητες για να ξαφρίσουν τις οικονομίες και τα χρυσαφικά μιας εύπιστης 53χρονης στην Ορεστιάδα...

Δεν χρειάζονταν ιδιαίτερες... «μαγικές» ικανότητες για να ξαφρίσουν τις οικονομίες και τα χρυσαφικά μιας εύπιστης 53χρονης στην Ορεστιάδα, οι δυο άγνωστες που «διέγνωσαν» ότι στο σπίτι της είχε εισβάλει το κακό! Αρκούσε η αφέλεια και η έλλειψη παρατηρητικότητας της ιδιοκτήτριας.

Οι δύο γυναίκες έπεισαν εύκολα το θύμα τους ότι δεν θα έβλεπε «άσπρη μέρα», αν δεν της έλυναν τα μάγια που υποτίθεται ότι της είχαν κάνει κάποιοι που ήθελαν να τη βλάψουν. Εκείνη δέχθηκε και μάλιστα τους προσέφερε ό,τι είχε και δεν είχε για να εξαγνίσουν το κακό! Οι δύο γυναίκες προσποιήθηκαν ότι τοποθετούσαν τα χρήματα και τα χρυσαφικά μέσα σε μία ντουλάπα του σπιτιού, αλλά στην πραγματικότητα τα έβαζαν στις τσέπες τους!

Εξασφάλισαν, μάλιστα, ότι η γυναίκα δεν θα έπαιρνε είδηση την κλοπή, πείθοντάς την να ανοίξει την ντουλάπα όταν περάσουν τρεις ώρες! Όταν πέρασε το διάστημα που είχαν ορίσει, η 53χρονη άνοιξε τη ντουλάπα και διαπίστωσε ότι τα 4.550 ευρώ μαζί με τις επτά χρυσές λίρες, ένα χρυσό φλουρί και έξι χρυσά κοσμήματα που είχε εμπιστευτεί στις δύο γυναίκες, είχαν κάνει φτερά! Τότε, όμως, ήταν πολύ αργά για να τις βρουν οι αστυνομικοί του τμήματος Δικαίων στους οποίους έκανε την καταγγελία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.