Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ΠΟΔΗΛΑΤΑ...

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση στην Κέρκυρα πως ένας αλλοδαπός, βουλγαρικής υπηκοότητας, έβαζε την ανήλικη κόρη του να ζητιανεύει στους δρόμου...

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση στην Κέρκυρα πως ένας αλλοδαπός, βουλγαρικής υπηκοότητας, έβαζε την ανήλικη κόρη του να ζητιανεύει στους δρόμους της πόλης.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν στη σύλληψη του 39χρονου πατέρα, ο οποίος προωθούσε το παιδί του σε επαιτεία.

--------------

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών έξι κλοπές σε καταστήματα, τρεις κλοπές ποδηλάτων και μία απόπειρα διάρρηξης καταστήματος στην πόλη της Καβάλας.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών προέκυψαν τα στοιχεία επτά ατόμων, τριών αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 15, 14 και 13 ετών και τεσσάρων Ελλήνων, ηλικίας 17, 16, και δύο 14 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Αναλυτικότερα, προέκυψε ότι, κατά το χρονικό διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2012 έως τον Μάιο του 2013, ο 13χρονος Αλβανός, είτε ενεργώντας μόνος ή με κάποιους από τους άλλους δράστες, αφαίρεσε από έξι καταστήματα της Καβάλας τέσσερις ηλεκτρονικές συσκευές, δύο φορητούς υπολογιστές, το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ, δύο ηχεία, διάφορα τρόφιμα, αναψυκτικά και ποτά.

Επίσης προέκυψε ότι, με παρόμοιες συνθέσεις, αφαίρεσαν τρία ποδήλατα από την πόλη της Καβάλας, καθώς και ότι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα κατάστημα, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα τρία ποδήλατα, καθώς και μέρος από τα παραπάνω αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους. Παράλληλα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 13χρονου μεταξύ άλλων βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν:

- 10 ηλεκτρονικές συσκευές
- 9 ηχεία
- 2 σκελετοί ποδηλάτων
- 3 ζάντες ποδηλάτων
- 2 λάστιχα ποδηλάτων

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα αποσταλεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλεια Καβάλας για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης και τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.