Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΕΙΓΟΝ: ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ! ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ...

ΚΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ, ΜΟΝΙΜΑ ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... Στις εξαμηνιαίες τάσεις της ΜRB και στην έρευνα που έγινε μετά τη δημιουρ...

ΚΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ, ΜΟΝΙΜΑ ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...
Στις εξαμηνιαίες τάσεις της ΜRB και στην έρευνα που έγινε μετά τη δημιουργία της νέας κυβέρνησης συνεργασίας ΝΔ & ΠΑΣΟΚ, προκύπτουν, σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου ότι η ΝΔ έχει προβάδισμα με ποσοστό 22%, ενώ ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 20,8%. Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 9,1% και ακολουθούν:  ΠΑΣΟΚ (6,1%), Ανεξάρτητοι Έλληνες (5,5%), ΚΚΕ (5,1%) και  Δημοκρατική Αριστερά (3%). Το ποσοστό της "Αδιευκρίνιστης Ψήφου" αγγίζει το 21,7%.





Στην κάρτα για την Εκτίμηση Ψήφου η ΝΔ λαμβάνει ποσοστό 28,1% και ο ΣΥΡΙΖΑ 26,6%. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 11,6%, το ΠΑΣΟΚ με 7,8%, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με 7,0%, το ΚΚΕ με 6,5%, η Δημοκρατική Αριστερά με 3,8%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,7% και "Άλλο Κόμμα" με 5,9%.



Στους πίνακες που ακολουθούν δείτε τις συσπειρώσεις -  μετακινήσεις των ψηφοφόρων για την Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ:






Σε ό,τι αφορά το Δείκτη Αισιοδοξίας και στο ερώτημα: «πως πιστεύετε ότι πάνε τα πράγματα γενικά στη χώρα μας», ποσοστό 80,3% απαντά «αρκετά άσχημα» ή «πολύ άσχημα».




Στο ερώτημα που αφορά την εικόνα των πολιτικών αρχηγών και τις θετικές ή αρνητικές κρίσεις ο Αντώνης Σαμαράς είναι αυτός που προηγείται με ποσοστό 26,3%, στις θετικές κρίσεις, με τον Αλέξη Τσίπρα να ακολουθεί με 24,6%. Ο Φώτης Κουβέλης συγκεντρώνει ποσοστό 15,8% και ο Ευάγγελος Βενιζέλος 14,6%.



Στην κάρτα που αφορά την Ικανότητα Διακυβέρνησης και στο ερώτημα: "ποιο από τα δύο μεγάλα κόμματα, τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα προβλήματα του τόπου;" η Νέα Δημοκρατία προηγείται με ποσοστό 35,8%, ενώ ο Συνασπισμός-ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 27,7%."Κανένα κόμμα" απαντά το 29%.



Ο Αντώνης Σαμαράς με 41,3% είναι αυτός που προηγείται και στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξη Τσίπρα να συγκεντρώνει το 27,4%. «Κανένας από τους δύο» απάντησε το 30,3% των ερωτηθέντων.



Πηγή: real.gr

6 σχόλια

  1. Όταν υπάρχει τέτοιο μεγάλο ποσοστό 30,4% στο "κανένας από τους δύο" στο "καταλληλότερος πρωθυπουργός", θα ήταν καλύτερο να μαθαίναμε από αυτούς ποιον θεωρούν αυτοί καλύτερο. Μπορεί είναι κάποιος που δεν είναι αρχηγός κόμματος αυτή τη στιγμή.. Αυτό είναι δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9,1......η Χρυση Αυγη...ο γιατρος ειπε να τους λεμε ναι..ποιος εκανε τη δημοσκοπιση ο Τσατσοπουλος;;;;αν ναι αυτο τα εξηγει ολα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μεγα μουφα δημοσκοπηση ειναι αυτη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oxi 9,1.... diplasiaste.. !!!!!!! edw pou ta leme meta3u mas kiolas min koroideuomaste re paidia... h xrush augh mono(!) 9,1% gia kanenan logo..akoma kai oi pio fanatismenoi neodhmokrates fugan g xrush augh kai feugoun kathe mera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! εκλογες χαχαχα!!! Δημοκρατια χαχαχαχα!!! Δημοσκοπηησεις!!!χαχαχαχα!!! δεξιοι αριστεροι κεντρωοι σοσιαλιστες μενταμοντερνοι κομμουνιστες αντιρατσιστες ΜΚΟ παρατηριο ανθρωπινων δικαιωματων οργανωσεις ομοφυλοφυλων πρασινη αναπτυξη φαινομενο του θερμοκηπιου τρομοκρατια ουφο αχαχαχαχαχααααχαχαχαχαχα θα σκασω απο τα γελια ολοι στο κολπο ειναι!!! χαχαχα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΗΝΗ... ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΕΕΕΕΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.