Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΛΩΛΟΣΤΕΦΑΝΗ... "ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΜΠΗΛΙΩ ΠΙΣΩ" ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση για το λουκέτο στην ΕΡΤ με τα πλακάτ και τα πανό υποστήριξης να χαρακτηρίζονται από πολύ φαντασία. ...


Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση για το λουκέτο στην ΕΡΤ με τα πλακάτ και τα πανό υποστήριξης να χαρακτηρίζονται από πολύ φαντασία.

Ένα τέτοιο πλακάτ υπήρχε και χθες στη διαμαρτυρία στην ελληνική πρεσβεία στο Holland Park στο Λονδίνο στο οποίο ο διαδηλωτής ζητούσε την επιστροφή της... Μπήλιως Τσουκαλά.

Το πλακάτ έγραφε «Αντίσταση - Κάτω τα χέρια από την ΕΡΤ -Σταματήστε το λουκέτο» και ακριβώς πάνω από το σύνθημα υπήρχε μια φωτογραφία της γνωστής παρουσιάστριας, σε ροζ φόντο, με τη φράση «Bring Bilio back» (Φέρτε πίσω την Μπήλιω!).

2 σχόλια

  1. Αν αυτη η φωτογραφια ειναι αληθινη τοτε ζουμε την απολυτη παρωδια.Δεν παρακολουθω τηλεοραση,γιατι μου προκαλουσαν ναυτια ολοι αυτοι σαν την Μπιλιο,τον Στρατο Σεφτελη που κλειναμε τον ηχο για να παρακολουθησουμε καποιο ματς και παλιοτερους οπως ο Καβαλιωτης Βαγγελης Παππαδοπουλος με την βαρια προφορα ο αυλοκολακας ολων των προεδρων ολων των χωρων που τα τελευταια χρονια συμμετειχε απο μεσημεριατικα κουτσομπολιστικα μεχρι θαυμαστης και χρηματοδοτουμενος απο τον Ερντογαν και ο προδοτης τον θεωρησε ομοιο με τους βυζαντινους αυτοκρατορες και την Τουρκια συνεχεια της Βυζαντινης μας αυτοκρατοριας και χρυσοπληρωναμε την αχρηστια ολων αυτων και την ανθελληνικη προπαγανδα ,που εκαναν εκει οι διευθυντες προγραμματος και υπερ της λαθρομεταναστευσης κλπ. Καλα εκανε και την εκλεισε ο Α.Σαμαρας να καθαρισουν οι Κοπροι του Αυγεια..Αλλα θα τον παραδεχθω αν αφαιρεσει και τις αδειες των ιδιωτικων τουρκοκαναλων οπως εξελιχθηκαν και τους κλεισει και φυλακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω κι εγω!Ειχε φοβερες ποδαρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.