Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑΡΚΕΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΤΖΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!

Συνέχεια στην κόντρα του με τον ΣΥΡΙΖΑ δίνει ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, μέσω των σημερινών “Νέων”. Με αφορμή λοιπόν τη συγκέ...

Συνέχεια στην κόντρα του με τον ΣΥΡΙΖΑ δίνει ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, μέσω των σημερινών “Νέων”. Με αφορμή λοιπόν τη συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ τη Δευτέρα στην πλατεία Συντάγματος, και το πόσο μεγάλη σε όγκο και παλμό ήταν, η εφημερίδα του Συγκροτήματος Λαμπράκη δημοσιεύει τρεις φωτογραφίες, τη μία κάτω από την άλλη, για να οδηγήσει τον αναγνώστη σε συγκρίσεις.

Η πρώτη φωτογραφία είναι από τη συγκέντρωση του Συνασπισμού στον ίδιο χώρο το 1989, την οποία χαρακτηρίζει η εφημερίδα “κάπως μεγαλειώδη”.

Η δεύτερη είναι ασπρόμαυρη, και αφορά συγκέντρωση του Ανδρέα Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ στην πλατεία Συντάγματος το 1985. Η εφημερίδα τη χαρακτηρίζει “μεγαλειώδη”.

Η τρίτη είναι φωτογραφία από τη συγκέντρωση την οποία πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος τη Δευτέρα, και τα “Νέα” τη χαρακτηρίζουν… ειρωνικά “η μεγαλειωδέστερη όλων”.

ysterografa.gr

1 σχόλιο

  1. ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΠΕΙΓΟΝ..ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑ...ΔΕΣ ΤΟΥΣ..

    http://vounisios.pblogs.gr/2013/06/flwroi-na-oi-symparastates-ths-ert-poy-den-xeran-kata-poy-peftei.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.