Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΗΜΑ Η ΝΕΡΙΤ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ...

Η πρώτη εικόνα του σήματος ΝΕΡΙΤ εμφανίζεται από τις 6:00 το πρωί της Δευτέρας στο 48 και στο 52 UHF. Στην οθόνη εμφανίζεται ότι το πρόγρ...


Η πρώτη εικόνα του σήματος ΝΕΡΙΤ εμφανίζεται από τις 6:00 το πρωί της Δευτέρας στο 48 και στο 52 UHF. Στην οθόνη εμφανίζεται ότι το πρόγραμμα δεν είναι διαθέσιμο ωστόσο πλέον πάροχος του σήματος είναι NΕΡΙΤ.

Πιθανότατα η εκπομπή γίνεται από την Πάρνηθα.

Εκτιμάται ότι τα κανάλια αυτά θα χρησιμοποιηθούν για τη μετάδοση του διαγγέλματος του πρωθυπουργού πριν τη συνάντηση με τους κυβερνητικούς εταίρους.

Στο διάγγελμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς θα επιμείνει στην μέχρι τώρα γραμμή του και στους σκληρούς τόνους που επέλεξε εναντίον της ΕΡΤ των εργαζομένων και όσων στηρίζουν τις κινητοποιήσεις τους.

Επί του παρόντος οι κ.κ. Βαγγέλης Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης απορρίπτουν την συμβιβαστική πρόταση που τους μετέφερε την Παρασκευή ο υπουργός Επικρατείας κ. Δημήτρης Σταμάτης να γίνουν προσλήψεις με συνοπτικές διαδικασίες προκειμένου να αρχίσει να εκπέμπει άμεσα πρόγραμμα το δημόσιο κανάλι. Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ για τις πολιτικές εξελίξεις και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών εδώ

Στο μεταξύ, κανονικά συνεχίζονται οι απεργιακές εκπομπές της ΕΡΤ μέσω Διαδικτύου


on-news.gr

1 σχόλιο

  1. Να πω ότι χτες (16 Ιουνίου 2013) ο δρόμος από το καζίνο και πάνω ήταν κλειστός από αστυνομικές δυνάμεις ως προστασία για τη κεραία της ΕΡΤ όπως μας ανέφεραν οι αστυνομικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.