Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ... ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ 4000 ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ 10 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ...!!! 10.000.000.000 ΕΥΡΩ...!!!

Εντολή για μαζικούς πλειστηριασμούς περιουσιακών στοιχείων οφειλετών του Δημοσίου, έδωσε ο γενικός γραμματέας εσόδων κ. Χάρης Θεοχάρης. ...


Εντολή για μαζικούς πλειστηριασμούς περιουσιακών στοιχείων οφειλετών του Δημοσίου, έδωσε ο γενικός γραμματέας εσόδων κ. Χάρης Θεοχάρης.

Είναι η πρώτη φορά που το υπουργείο Οικονομικών ενεργοποιεί μαζικά τις διατάξεις για πλειστηριασμούς περιουσιακών στοιχείων μεγάλων οφειλετών του Δημοσίου. Στο στόχαστρο έχουν μπει 4.000 φυσικά πρόσωπα που χρωστούν στην εφορία πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ.

Τα συνολικά τους χρέη αγγίζουν τα 10 δισ. ευρώ σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη.

Ο γενικός γραμματέας έχει δώσει εντολή να προχωρήσουν μέσα στον Ιούλιο οι πλειστηριασμοί στοιχείων έξι μεγαλοοφειλετών, με συνολικές οφειλές 95 εκατ. ευρώ. Από τους έξι, η μεγαλύτερη οφειλή φτάνει τα 28 εκατ. ευρώ και η μικρότερη τα 3,5 εκατ. ευρώ.

Ανάμεσα στους έξι βρίσκεται και πολύ γνωστός επιχειρηματίας που βρίσκεται στον Κορυδαλλό τους τελευταίους μήνες για χρέη στο Δημόσιο.

Οι διαδικασίες αναμένεται να συνεχιστούν για τους υπόλοιπους οφειλέτες το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.