Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

''ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1996 ΨΟΦΗΣΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΓΑΠΟΔΙΠΟΔΟΥ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ''

Ο Φίλιππος Ταυρής, εκ των κορυφαίων συνδικαλιστικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και υπεύθυνος για το Συνέδριο που έχει μπροστά της η κυβ...

Ο Φίλιππος Ταυρής, εκ των κορυφαίων συνδικαλιστικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και υπεύθυνος για το Συνέδριο που έχει μπροστά της η κυβερνητική παράταξη, σχολίασε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter τη σημερινή επέτειο θανάτου του Ανδρέα Παπανδρέου:

“23/6 θάνατος ανδρεα Παπ πέραν απο πολιτικές ευγένειες & σκοπιμότητες ας μη ξεχνάμε οτι ειναι κύριος υπεύθυνος για τις μαύρες μέρες που ζουμε”, σημείωσε με νόημα ο Φίλιππος Ταυρής.

dexiextrem.blogspot.gr

4 σχόλια

  1. Ναι, ενώ η παράταξη που αυτός εκπροσωπεί δεν έχει μερίδιο ευθύνης. Απλά έχει μικρότερο, διότι απλά κυβέρνησαν λιγότερα χρόνια. Στα σκάτα όλοι ρεεεεεεεε, πράσινοι και μπλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011

    http://kornarakis.blogspot.gr/

    ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ MISTER GEORGE JEFRY ΚΑΙ στα γομάρια του...
    ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ MISTER GEORGE JEFRY ΚΑΙ στα γομάρια του... ...εγώ και μια μερίδα ΕΛΛΗΝΩΝ mister Jefry και λοιπές δυνάμεις του κατεστηνένου σας (ΔΕΞΙΟΙ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-ΚΕΝΤΡΩΟΙ) - δέν έχουμε φιλήσει τις βρώμικες ανίκανες βρωμερές τεμπέληκες κατουρημένες ποδιές σας - αλλά αγωνιζόμασταν να ξυπνήσουμε νωρίς τον ατυχή Έλληνα που με καθρεπτάκια και γιαλάκια τον παγιδεέψατε για να επιβάλετε τη συνομοσία της σιωπής και να περνάτε τα νομοσχέδια πού είχατε υπογράψει με τον έταιρο δεξιό συνένοχό σου και για τα οποία σας έφεραν στη εξουσία και σήμερα με το ηλίθιο λυπημένο βλέμα σου της απάτης και τη πατριδοκαπιλεία που πουλάς ηλίθια χαρμολύπη ' εχεις πείσει έως στιγμής εμάς τους ηλίθιους ότι έχεις το ακαταλόγιστο λόγω χαζομάρας - αλλά γιατην αποστολή που έχεις επιλεγεί από τους εχθρούς της πατρίδας μου από τη πατρίδα σου την έχεις εκτελέσει και δεν είσαι ανίκανος και χαζός μα πάρα ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΣ εσύ και ο άλλος ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ πατέρα σου που αυτή η μαρτυρική γη που λέγεται ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΤΗ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΤΕ... ΝΑ ΛΕΓΟΣΑΣΤΕ... ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!
    Αναρτήθηκε από ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ Κορναράκης ο Κρής στις 9:02 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο εβραιος με το Ελληνικο ονομα που διευθειρε τον Ελληνικο λαο,καταραμενη οικογενεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκ@τ@ στον τάφο του μεγαλυτέρου καταστροφέα της Ελλάδος στην μεταπολιτευτική ιστορία.
    Ευχομαι να καίγεται στην κόλαση το κ@θίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.