Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΝΩΣΤΟΙ-ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ OI ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Προφυλακίστηκαν τελικά οι δύο συλληφθέντες της Νέας Φιλαδέλφειας και καταζητούμενοι για συμμετοχή στις ληστείες τραπεζών Βελβεντού Κοζάν...


Προφυλακίστηκαν τελικά οι δύο συλληφθέντες της Νέας Φιλαδέλφειας και καταζητούμενοι για συμμετοχή στις ληστείες τραπεζών Βελβεντού Κοζάνης και Φιλώτα Φλωρίνης, ληστοτρομοκράτες Ανάργυρος Ντάλιος και Φοίβος Χαρίσης-Πούλος, ο οποίος τυγχάνει βλαστός του γνωστού συνδικαλιστή της ΠΟΕ-ΟΤΑ (του ΣΥΡΙΖΑ φυσικά…) Γιώργου Χαρίση και της γνωστής επίσης Ουρανίας Πούλου, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, υποψηφίας στις δημοτικές εκλογές με συνδυασμό του συνονθυλεύματος και νυν υπαλλήλου της βουλής (όπου ακούτε δύο επώνυμα, να γνωρίζετε πως πρόκειται κατά 99% για αριστεριστές – οι περιβόητες φεμινίστριες επέμεναν τα παιδιά τους να παίρνουν και το δικό τους επώνυμο…). Δείγματα DNA των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν σε διάφορα οικήματα (Βύρωνα, Καλλιθέα, Βόλο, Χαλάνδρι) που χρησιμοποιούσαν μέλη της (ένοπλης συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ) «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».

Επιπλέον προέκυψε ότι δείγματα DNA του Ντάλιου βρέθηκαν σε γάντι ληστείας που έγινε στα ΕΛΤΑ στις 31 Ιουλίου 2012 με τρεις αγνώστους που εισέβαλαν στο κατάστημα και ύστερα έκαψαν το κλεμμένο όχημά τους, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους σε δέκα συνολικά ληστείες, που θεωρείται ότι διαπράχθηκαν από αναρχοκομμουνιστές.

Στην επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στη Νέα Φιλαδέλφεια συνελήφθησαν επίσης ένας 31χρονος και ένας 30χρονος, οι φωτογραφίες και τα πλήρη στοιχεία των οποίων (όλως περιέργως…) δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί από την Αστυνομία. Ο 31χρονος, ο οποίος κατάγεται από τη Καβάλα, ασχολείτο με πώληση ιατρικού εξοπλισμού και διέμενε στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για παλιό γνώριμο των αρχών, μιας και είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2012 για παράνομη οπλοκατοχή και ναρκωτικά. Ο δεύτερος, που κατάγεται από την Κρήτη, είχε συλληφθεί το 2007 για ληστεία σε σουπερμάρκετ στα Χανιά και λίγους μήνες αργότερα για επεισόδια στην Θεσσαλονίκη. Ο 31χρονος κατηγορείται για συμμετοχή στη ληστεία στον Φιλώτα Φλώρινας όπου φαίνεται να τραυματίστηκε στο χέρι στην προσπάθειά του να σπάσει με βαριοπούλες το τζάμι της τράπεζας. Επίσης κατηγορείται, όπως κι ο 30χρονος ομοϊδεάτης του, για συμμετοχή στη ληστεία στην Αγροτική Τράπεζα στον Πυργετό Λάρισας στις 21 Δεκεμβρίου 2011 με λεία 48.000 ευρώ από δύο δράστες που κρατούσαν Καλάσνικοφ. Οι δύο ληστές, αφού επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τέλος, μεταξύ των συλληφθέντων είναι κι ένας 40χρονος που θεωρείται σημαίνων πρόσωπο των αναρχοκομμουνιστικών συμμοριών. Και βέβαια, έχει κι αυτός παρελθόν. Σε έρευνα που του έγινε στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στις 11 Φεβρουαρίου 2011, βρέθηκαν δύο πιστόλια με γεμιστήρες, ένας σιδηρολοστός, διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ φορούσε και αλεξίσφαιρο γιλέκο. Επίσης, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του στην περιοχή των Εξαρχείων, βρέθηκαν δύο αεροβόλα όπλα, δύο πιστόλια απομιμήσεις, ένα μαχαίρι και τέσσερις αντιασφυξιογόνες μάσκες, δύο χειροπέδες και γάντια. Για όλα αυτά έφαγε μόνο 10 μήνες φυλακή! Επίσης, είχε συλληφθεί για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 1995 στα επεισόδια του Πολυτεχνείου και αργότερα στις 27 Ιουλίου 2007 για συμμετοχή στην επίθεση αναρχοκομμουνιστών στο πάρκινγκ του καζίνου της Πάρνηθας.

Συμπέρασμα: Οι ληστοτρομοκράτες είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι, γνωστοί-πασίγνωστοι στην Αστυνομία από χρόνια. Κυκλοφορούν δε ελεύθεροι χάρη στη «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» της αριστεράς (και της… προόδου) και με την ανοχή των κυβερνήσεων των κομμάτων του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος.

(ΥΓ): Υπάρχει βέβαια και η ληστοτρομοκράτισσα, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν μπόρεσε να διαφύγει (!!!) την ώρα που έγινε η επιχείρηση της Αστυνομίας. Και το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: ποιανού τα πουλάτε αυτά τα παραμύθια; ethnikismos.net

----------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.