Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ"... ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡ ΑΛΕΚΟΥ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΚΝΟ, ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ...

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ ουσιαστικά εγκαλεί τα στελέχη της αριστερής πτέρυγας για «κομματοκρατία» σε μια περίοδο που, όπως λέει, η χώρα κα...

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ ουσιαστικά εγκαλεί τα στελέχη της αριστερής πτέρυγας για «κομματοκρατία» σε μια περίοδο που, όπως λέει, η χώρα καταστρέφεται από την εφαρμογή των Μνημονίων. Ερωτηθείς εάν βλέπει με συμπάθεια το Αριστερό Ρεύμα και εάν πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει τη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Αλαβάνος απάντησε: «Ούτε με συμπάθεια ούτε με αντιπάθεια. Η χώρα μας βρίσκεται σε τόσο επικίνδυνη κατάσταση, ώστε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να στηρίζει κάποιος, δημόσια, απόψεις τις οποίες θεωρεί αρνητικές. Και αυτό για το "καλό του κόμματος". Το "καλό του κόμματος", με άλλα λόγια η κομματοκρατία, έχει συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στο να βρισκόμαστε σήμερα σε αυτή τη δεινή θέση».

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ επιτέθηκε για ακόμη μία φορά στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για τις επιλογές της, παρομοιάζοντας τη φυσιογνωμία του κόμματος, όπως και αυτήν των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με τη ΔΗΜΑΡ. «Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είναι παραλλαγή του Σχεδίου Α'. Θυμίζει ακριβώς τις θέσεις τις ΔΗΜΑΡ όταν ήταν στην αντιπολίτευση: "Θα στηρίξουμε τους Ελληνες εργαζόμενους με κάθε μέσο, αλλά κόκκινη γραμμή μας είναι το ευρώ". Τι διαφορά έχει αυτό από τη θέση "όχι στο Μνημόνιο, με παραμονή στο ευρώ"; Καμία».


Ο Αλέκος Αλαβάνος απάντησε και στους χαρακτηρισμούς που δέχθηκε από τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος είχε πει ότι το ΚΚΕ δεν συνεργάζεται με όσους απέτυχαν να το διαλύσουν. «Είναι εγωιστική θέση. Το κυρίαρχο ζήτημα είναι ότι η Ευρωζώνη πετυχαίνει να διαλύσει τη χώρα. Οσοι μπορούμε μαζί, ας την κάνουμε να αποτύχει τελικά».

epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.