Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ «ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΚΕΨΗΣ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥΛΑ, ΓΙΑ… ΡΑΤΣΙΣΜΟ – ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ!

Για… ρατσιστικό ξέσπασμα της ποιήτριας (αριστερών φρονημάτων) Κικής Δημουλά κάνει λόγο η αριστερίστικη «Εφημερίδα των Συντακτών» (του γν...


Για… ρατσιστικό ξέσπασμα της ποιήτριας (αριστερών φρονημάτων) Κικής Δημουλά κάνει λόγο η αριστερίστικη «Εφημερίδα των Συντακτών» (του γνωστού μαρξιστοεξεταστή –κατά το «ιεροεξεταστής»- και αναμφισβήτητου αρχηγού της εν Ελλάδι αριστερής «Αστυνομίας Σκέψης» – Thought Police, πρώην «Ιού» και νυν προέδρου της ΕΣΗΕΑ), αναφερόμενη στα όσα είπε η ποιήτρια κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των «Atenistas» στην Κυψέλη. Ιδού το παραλήρημα της εφημερίδας-συνιστώσας της… σιωνιστικής αριστεράς:

«Στο τέλος της περιήγησης στην αυλή του σχολείου περιμέναμε ν’ ακούσουμε κάτι ωραίο και αξέχαστο από τα χείλη πνευματικών ανθρώπων. Και τι είπε η ποιήτρια; Ότι δεν αντέχει τους μετανάστες στην Κυψέλη, τόσοι πολλοί που είναι, πιάνουν και τα παγκάκια, δεν βρίσκεις να καθίσεις στην πλατεία, άσε που κλέβουν και φοβάται να βγει από το σπίτι της, α-πα-πα! χάλια. Εντάξει δεν χρειαζόταν να είσαι διακεκριμένη ποιήτρια για να πεις τέτοια. Τα λένε κάθε μέρα γριές στο τρόλεϊ για να πιάσουν κουβέντα. Κι ούτε καν όλες, κάμποσες έχουν καταλάβει ότι δεν μπορείς να γενικεύεις έτσι και συγκρατούνται. “Στην Κυψέλη μένουν κυρίως οικογενειάρχες που προσπαθούν να ενσωματωθούν”, είπαν οι άνθρωποι προσπαθώντας να αλλάξουν κουβέντα. Σιγά, σιγά σηκωθήκαμε να φύγουμε, το έργο το είχαμε ξαναδεί. Περιμέναμε από μια διακεκριμένη ποιήτρια κάτι πιο βαθύ, πιο ανθρωπιστικό; Κάτι φωτεινό που θα βοηθούσε τη συνύπαρξη με τους μετανάστες, που θα μαλάκωνε τους ανθρώπους; Λάθος μας! Η ποιήτρια επιβεβαίωσε ότι στην Ελλάδα η μπαναλιτέ του ξενοφοβικού λόγου δεν γνωρίζει σύνορα, ταξικά και άλλα. Με άνεση μπορείς να γενικεύεις, να βγάζεις το ρατσισμό σου χωρίς άγχος, ακόμα και δημόσια…».

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, η ποιήτρια έσπευσε αλαφιασμένη να συμμορφωθεί με την ιδεολογική τρομοκρατία των Τρίμμηδων, δηλώνοντας πως έγινε… παρανόηση, ενώ στην πραγματικότητα αυτή θέλει να… σκοτώσει την Χρυσή Αυγή: «Να ήξεραν από μέσα τους πόσο είμαι με το μέρος των μεταναστών. Να το ήξεραν μόνο. Είναι τρομακτική η κατάσταση. Η υποκρισία του ανθρώπου είναι άλλο πράγμα. Άλλο είναι η επίδειξη συμπόνιας για τους αδυνάτους με αυτόν τον τρόπο. Πρόκειται για ό,τι πιο ψεύτικο υπάρχει. Τη Χρυσή Αυγή θα ήθελα να τη σκοτώσω γιατί σκοτώνει αυτούς τους ανθρώπους. Ειλικρινά σας λέω με πιάνει ρίγος που τη βλέπω. Εκεί ναι, θα μπορούσα να τους πυροβολήσω που επιτίθενται σε φτωχούς κακομοίρηδες. Άκουσα για το επιλεκτικό συσσίτιο. Μου σηκώθηκε η τρίχα. Και λένε ότι είμαι εγώ ρατσίστρια;».

Η χρησιμότης της ιδεολογικής –και όχι μόνον- τρομοκρατίας των μαρξιστών, σ’ όλο της το μεγαλείο!

ethnikismos.net

-----------------------------------

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.