Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στην οδό 26ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα κοντά στο FIX. Σύμφωνα με αυ...

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στην οδό 26ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα κοντά στο FIX.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα και όπως φαίνεται και από τις εικόνες, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων, έχασε τον έλεγχο και μετά από αλλεπάλληλες συγκρούσεις τελικά χτύπησε σε παρακείμενη στάση λεωφορείου στην οποία εκείνη τη στιγμή βρισκόταν μία νεαρή κοπέλα, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πυροσβεστικά οχήματα, ενώ το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, παρέλαβε την τραυματισμένη κοπέλα και τον οδηγό του οχήματος και τους μετέφερε σε νοσοκομείο της πόλης. Ο οδηγός σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα είχε μόνο κάποια ελαφρά τραύματα, ενώ ήταν σοκαρισμένος.

Εν τω μεταξύ θα κλείσει για λίγη ώρα, σύμφωνα με την Τροχαία, η οδός 26ης Οκτωβρίου, με κατεύθυνση ανατολικά καθώς στο σημείο θα μεταβεί συνεργείο της ΔΕΗ για να αποκαταστήσει τη βλάβη στην κολώνα, όπου προσέκρουσε το όχημα.

thousandnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.