Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΙΚΗΣΕ Η... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ! ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΘΗΝΑΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΡΟ...


ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ;;;
Για «νίκη της δημοκρατικής συντεταγμένης πολιτείας» έκανε λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, αναφερόμενος στο προγραμματισμένο για σήμερα συσσίτιο της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα, το οποίο δεν επετράπη παρά την προσπάθεια που έκαναν το πρωί μέλη του κόμματος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο κ. Καμίνης διεμήνυσε ότι «η λογική του τσαμπουκά δεν περνάει» και τόνισε ότι «άλλο η φιλανθρωπία και άλλο οι θεατρικές παραστάσεις».

«Η πλατεία συντάγματος δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ξανά για τη διανομή αγαθών από οποιονδήποτε σε οποιονδήποτε», ανέφερε ο δήμαρχος, σημειώνοντας ότι η Χρυσή Αυγή δεν ζήτησε άδεια για το συσσίτιο.

«Η πλατεία ανήκει στους κατοίκους της. Τις τύχες της τις καθορίζει η δημοτική αρχή», τόνισε ο κ. Καμίνης.

Tromaktiko

5 σχόλια

  1. Ρε μαλακα καμινη η πλατεια ανηκει σε ολους δεν ανηκει σε σενα παλιομαλακα λαθρολαγνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό δεν είναι δημοκρατία στο να μην αφήνει κάποιους να πάρουν φαγητό!
    με τον τσαμπουκά έδιωξε ανθρώπους που θα έδιναν τρόφιμα! ενώ ο ίδιος ο δήμαρχος πέταξε στα σκουπίδια τις δωρεές που είχε κάνει ο κόσμος!
    Αυτό που κάνει ο δήμαρχος είναι φασιστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που έκανε το ανθελληνικό ζευγάρι Καμίνης-Δένδιας σήμερα ελπίζω να είναι η αρχή του τέλους της καριέρας και των δύο γιατί δεν είναι τίποτα παραπάνω από ανθελληνικά απόβλητα αμφότεροι; πέρα όμως από αυτό η κίνηση αυτή κατά την οποία απαγορεύεται η συνάθροιση σε δημόσιο χώρο όχι μόνο ακραία φασιστική είναι αλλά είναι αμιγώς ρατσιστική κατά των Ελλήνων και δείχνει το πόσο σάπια είναι η δημοκρατία που μας πλασάρουν όλοι αυτοί. Ελπίζω να τους εκμεταλλευτούν τον νόμο Δένδια και να κάνουν τον ίδιο μήνυση (και το φερέφωνό του τον Καμίνη) για ακραίο ρατσισμό κατά των Ελλήνων. Χαίρομαι από την άλλη που έκαναν ένα τόσο χοντρό λάθος για να αρχίσει σιγά σιγά να ξεσκεπάζεται όλη αυτή η σαπίλα που κατοικεί μέσα τους και που βγαίνει προς τα έξω μόνο όταν δεν είναι υπό τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτοί οι δύο που προανέφερα δεν υπερασπίζονται κανένα ελληνικό συμφέρον και συνεπώς δεν έχουν θέση εκεί που είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπόθεση εργασίας: Διανομή τροφίμων μόνο για λαθρομετανάστες. Η αμέριστη συμπαράσταση του λαθρολάγνου Καμίνη θα ήταν δεδομένη. Με γειά μας με χαρά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θυμόσαστε τους λαθρομετανάστες μουσουλμάνους που περιφέραν το ανοιχτό φέρετρό στο κέντρο της Αθήνας και στις πλατείες ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.