Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΒΙΔΑ...

Ούτε… βίδα δεν άφησε σε μια βιοτεχνία κατασκευής γυψοσανίδων και μεταλλικών κατασκευών στη Λάρισα μια σπείρα Αλβανών «κυνηγών» μετάλλων! Οι...

Ούτε… βίδα δεν άφησε σε μια βιοτεχνία κατασκευής γυψοσανίδων και μεταλλικών κατασκευών στη Λάρισα μια σπείρα Αλβανών «κυνηγών» μετάλλων! Οι δράστες έκλεψαν εργαλεία που η αξία τους ξεπερνά τα 13.000 ευρώ, αλλά αυτός που ανέλαβε να τα μεταφέρει έπεσε σε μπλόκο αστυνομικών!

Οι άνδρες της Ασφάλειας Λάρισας εντόπισαν τον 29χρονο αλλοδαπό να κινείται ύποπτα και τον σταμάτησαν για να ελέγξουν το αυτοκίνητό του. Στο εσωτερικό του βρήκαν οκτώ ηλεκτρικά τρυπάνια, δύο ηλεκτρικά κατσαβίδια, τρεις ηλεκτρικούς κόφτες, 18 δίσκους κλοπής πλακιδίων και διάφορα άλλα εργαλεία, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Ο νεαρός Αλβανός συνελήφθη και κατά την προανάκριση ομολόγησε ότι, μαζί με αγνώστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, είχαν διαρρήξει λίγες ώρες νωρίτερα τη βιοτεχνία ενός 59χρονου από την οποία έκλεψαν εργαλεία αξίας 8.000 ευρώ, αλλά και το κλειστό φορτηγάκι του από το οποίο «σήκωσαν» και άλλα εργαλεία αξίας 5.000 ευρώ! Τα κλοπιμαία αναγνωρίσθηκαν από τον ιδιοκτήτη τους και του αποδόθηκαν, ενώ ο 29χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του και την πλήρη εξιχνίαση της δράσης τους συνεχίζονται.

1 σχόλιο

  1. Σιγά την είδηση. ΑΛΒΑΝΟΊ είναι άχρηστοι άνθρωποι. απορώ γιατί υπάρχει το κράτος τους που δεν υφίσταστε. Πάτε καλέ στην τουρκία για να ξεβρωμίσουν τα βαλκάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.