Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΑΡΝΑΕΦ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΣΤΩΝΗ...

Ο Τσετσένος βομβιστής, Τζοχάρ Τσαρνάεφ, που μαζί με τον αδελφό του αιματοκύλησαν τον Μαραθώνιο της Βοστώνης, αιτιολόγησε την πράξη του υποστ...

Ο Τσετσένος βομβιστής, Τζοχάρ Τσαρνάεφ, που μαζί με τον αδελφό του αιματοκύλησαν τον Μαραθώνιο της Βοστώνης, αιτιολόγησε την πράξη του υποστηρίζοντας πως «ανταπέδωσε» τις επιθέσεις των ΗΠΑ κατά των Μουσουλμάνων του Αφγανιστάν και του Ιράκ.

Όπως δήλωσε αξιωματούχος, εντοπίσθηκε σημείωμα του 19χρονου Τζοχάρ στο σκάφος όπου κρυβόταν πριν συλληφθεί από τους αστυνομικούς.

Στο σημείωμα αυτό ο νεαρός είχε γράψει ότι τα θύματα της Βοστώνης είναι παράπλευρες απώλειες όπως υπήρξαν και οι Μουσουλμάνοι κατά τη διάρκεια του πολέμου και πως η επίθεση εναντίον ενός Μουσουλμάνου αποτελεί επίθεση για όλους.

Ο αξιωματούχος είπε πώς ο Τζοχάρ επανάλαβε τα ίδια με όσα είχε γράψει στο χαρτί όσο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Βοστώνης.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζει το γεγονός ότι ο Τζοχάρ ανέφερε στο σημείωμα ότι δε θα του λείψει ο αδελφός του, γιατί άλλωστε θα τον συναντήσει πολύ σύντομα.

Από τη βομβιστική επίθεση της 15ης Απριλίου τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 260 τραυματίστηκαν, εκ των οποίων πολλοί ακρωτηριάστηκαν.

Ο Ταμερλάν Τσαρνάεφ, ο αδελφός του Τζοχάρ, ο οποίος φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» της επίθεσης πέθανε κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών με τους αστυνομικούς τέσσερις ημέρες μετά την επίθεση, ενώ ενταφιάστηκε μυστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.