Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (BILDENBERG) – Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!

Ο ένας από τους δύο βασικούς καθεστωτικούς πυλώνες της σάπιας μεταπολίτευσης (το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ) καταρρέει, κι αυτό είναι πλέον εμφανές ακόμ...

Ο ένας από τους δύο βασικούς καθεστωτικούς πυλώνες της σάπιας μεταπολίτευσης (το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ) καταρρέει, κι αυτό είναι πλέον εμφανές ακόμα και στους αδαείς. Κι όπως συμβαίνει συνήθως, όταν το καράβι βυθίζεται, ο σώζων εαυτόν σωθείτο!

Πήδηξε, λοιπόν, και η Άννα Διαμαντοπούλου από το καράβι ή μάλλον από το «τραίνο» (σύμφωνα με την παλαιοπαπανδεϊκή ορολογία…) και ανακοίνωσε (από την εκπομπή «Άλλη όψη» της ΝΕΤ) την πρόθεσή της να δημιουργήσει μαζί με άλλους ένα ακόμα νέο κόμμα: «Από το καλοκαίρι δεν συμμετείχα σε καμία διαδικασία του ΠΑΣΟΚ και δεν συμμετέχω. Το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή έχει πολύ μεγάλη αδυναμία επανεκκίνησης με τις συγκεκριμένες συνθήκες. Εγώ είμαι όπως εκατομμύρια άνθρωποι που ήταν στον χώρο της δημοκρατικής παράταξης, που εκφράστηκαν από το ΠΑΣΟΚ για 40 χρόνια, όμως δεν μπορούν να εκφραστούν σήμερα από αυτό το ΠΑΣΟΚ».

Και βέβαια, το «νέο κόμμα» που ονειρεύεται η Διαμαντοπούλου δεν πρόκειται να κατέβει στις εκλογές, αλλά –όταν θα ’ρθει η ώρα- θα κοιτάξει να το ενσωματώσει στον «Ευρωπαϊκό Συναγερμό» που ετοιμάζει ο φον Αντωνάκης, ως στέγη για όλα τα… ορφανά του Μνημονίου. Διότι, άλλο είναι να πάει κατευθείαν και μόνη της κι άλλο να πάει ως αρχηγός ενός «κόμματος», έστω και κόμματος-σφραγίδα.

Εν τέλει, ο τελευταίος που θα φύγει από το ΠΑΣΟΚ να μην ξεχάσει να κλείσει την πόρτα πίσω του…

(ΥΓ) 1: Βγήκε τώρα και… αντιστασιακή στο Μνημόνιο η Διαμαντοπούλου και ζήτησε την… αποχώρηση της τρόικας από την Ελλάδα τον Σεπτέμβριο. Της τρόικας που ήρθε και με την ψήφο της. Για πόσο χαζούς μας περνάνε άραγε ορισμένοι και ορισμένες;

(ΥΓ) 2: Αν ψάχνει όνομα για το νέο «κόμμα» της, για να μη σκοτίζεται θα της προτείνουμε εμείς ένα: «Κόμμα Λέσχης Bildenberg»! Για ευνόητους λόγους….

ethnikismos.net

---------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.