Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΕΦΤΑ... ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ 946.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ...!!!

Ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σταύρος Καλογιάννης υπέγραψε απόφαση για την έγκριση...



Ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σταύρος Καλογιάννης υπέγραψε απόφαση για την έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού εννιακοσίων σαράντα έξι χιλιάδων ευρώ (946.000) για τη δημοπράτηση με ανοικτή διαδικασία της κατασκευής Τεμένους με μετασκευή υφιστάμενου κτιρίου στην περιοχή του Βοτανικού.

Η χωροθέτηση του Τεμένους στον Βοτανικό έγινε με τον νόμο 4014/2011 με τον οποίο καθορίστηκε η εγκατάσταση και η κατασκευή Τεμένους, περιλαμβανομένων και των απαραιτήτων κτιρίων υποστηρικτικών λειτουργιών (χώροι υγιεινής κ.λπ.), σε τμήμα δημοσίου ακινήτου μέσω της κατάλληλης προς τούτο μετασκευής υφιστάμενων κτιρίων.

Η διεξαγωγή του διαγωνισμού θα γίνει από την αρμόδια Ειδική Υπηρεσία Κτιριακών εγκαταστάσεων (ΕΥΔΕΚ) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων του Υπουργείου.

eglimatikotita.gr


------------------------------

5 σχόλια

  1. Ευρύπρωκτοι μασόνοι προδότες πολιτικάντηδες!!!! θα σας κυνηγήσουμε μέχρι να πατήσετε μαύρο χιόνι αλήτες!!!!!!!!! Ν.Φ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι ρε μόνο τόσα; Δώστε τους 100-200 εκατομμύρια. Λεφτά υπάρχουν για τους εποίκους. Αφήστε τους Ελληνες να πεινάνε. Ολα για τους ξένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ "ΒΓΕΙ". ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ;; ΓΙΑΤΙ "ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΙΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ"!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Συρία (και όχι μόνο) καιν εκκλησιές και δολοφονούν τους χριστιανούς αλλά ''εμείς'' εδώ τους κάνουμε και τζάμι..... για να έχουν και κάπου να οργανώνουν τις επιθέσεις μωρέ..... ΝΤΡΟΠΉ ΚΑΙ ΑΊΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΕΦΤΙΛΕΣ- ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΩΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.