Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...!!! ΡΟΥΜΑΝΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ 50ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ...!

Ήταν 10:00΄ περίπου το πρωί, όταν η Ρουμάνα πλησίασε μια 50χρονη γυναίκα στη Γραβιά Φωκίδας την ώρα που είχε βγει από το s/m και ήταν με τι...


Ήταν 10:00΄ περίπου το πρωί, όταν η Ρουμάνα πλησίασε μια 50χρονη γυναίκα στη Γραβιά Φωκίδας την ώρα που είχε βγει από το s/m και ήταν με τις τσάντες στα χέρια.

Η 30χρονη σύμφωνα με το LamiaReport, με το πρόσχημα ότι θέλει να ζητήσει κάποια πληροφορία, σταμάτησε την ανυποψίαστη γυναίκα και της έπιασε την κουβέντα.

Ξαφνικά όμως της επιτέθηκε και άρχισε να τη χτυπάει, προσπαθώντας ταυτόχρονα να της πάρει τις τσάντες που είχε στα χέρια. Μάλιστα μέσα στη μια από τις δύο τσάντες ήταν και το πορτοφόλι της γυναίκας.

Η 50χρονη αρχικά αιφνιδιάστηκε, στη συνέχεια όμως αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και προέβαλε αντίσταση, με αποτέλεσμα η 30χρονη να εγκαταλείψει την προσπάθεια και να τραπεί σε φυγή.

Η αστυνομία που ενημερώθηκε άμεσα για την απόπειρα της ληστείας, άρχισε τις αναζητήσεις και λίγη ώρα αργότερα εντόπισε την 30χρονη Ρουμάνα, η οποία αναγνωρίσθηκε από την 50χρονη και συνελήφθη. lamiareport.gr

-------------------------

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.