Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΒΑ... ΠΛΟΙΟ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ... 3 ΝΕΚΡΟΙ, 4 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ, 10 ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φέρεται να έπεσε στο κενό το ασανσέρ που μετέφερε στην κορυφή του πύργου ελέγχου τουλάχιστον δέκα...


Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φέρεται να έπεσε στο κενό το ασανσέρ που μετέφερε στην κορυφή του πύργου ελέγχου τουλάχιστον δέκα εργαζόμενους.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Γένοβας αναφέρουν τρεις άνθρωποι είναι νεκροί, τέσσερις οι τραυματίες και τουλάχιστον δέκα άτομα αγνοούνται.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα, οι τέσσερις τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της Γένοβας.

Oι πυροσβέστες και η ακτοφυλακή παρέχουν τις πρώτες βοήθειες και προσπαθούν, σε συνεργασία με τους δύτες, να εντοπίσουν τους αγνοούμενους.

Το εμπορικό πλοίο Jolly Nero, προκάλεσε την πτώση στο κενό του ασανσέρ που μετέφερε στην κεντρική αίθουσα του πύργου ελέγχου δέκα περίπου υπαλλήλους.

Η πρόσκρουση, όπως μεταδίδει η ιταλική τηλεόραση Rai, φέρεται να προκλήθηκε από μηχανική βλάβη του πλοίου, όταν δυο από τις μηχανές του, ξαφνικά, σταμάτησαν να λειτουργούν και η πρύμνη προσέκρουσε στον πύργο.

Ο πλοιοκτήτης Στέφανο Μεσσίνα, μιλώντας στους δημοσιογράφους, τόνισε ότι πρόκειται για τραγωδία, και ότι ο ίδιος "είναι σοκαρισμένος".

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φέρεται να έπεσε στο κενό το ασανσέρ που μετέφερε στην κορυφή του πύργου ελέγχου τουλάχιστον δέκα εργαζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.