Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

OΜΩΣ... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΟΥΦΟ ΠΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ...!!!

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η έρευνα του οργανισμού « Public Policy Polling » που διενεργήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες   και αφορούσε τ...


Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η έρευνα του οργανισμού «Public Policy Polling» που διενεργήθηκε στιςΗνωμένες Πολιτείες και αφορούσε τα περίφημα «αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα», πιο γνωστά ωςUFO (unidentified flying objects).

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το 29% των Αμερικανών πιστεύουν στα UFO, δηλαδή, όχι στην κυριολεκτική ερμηνεία της λέξης (λογικό είναι κάποια… ιπτάμενα αντικείμενα να μη σου θυμίζουν κάτι, αλλά στους εξωγήινους)!
Το θέμα είναι ότι τις παρελθούσες δεκαετίες, όποιος έβλεπε στον ουρανό κάτι σαν τα σημερινά μη επανδρωμένα αεροσκάφη ή άλλες φουτουριστικές δημιουργίες της αμερικανικής αμυντικής βιομηχανίας, μη μπορώντας να εξηγήσει την προέλευση, αποδεχόταν τις γνωστές θεωρίες για τα UFO.

Συνήθως βέβαια, όπως συμβαίνει κατά κανόνα στη ζωή, τα πράγματα είναι εξηγήσιμα και ενίοτε με πολύ απλές ερμηνείες. Η ίντριγκα βέβαια, συνδυασμένη με την άγνοια των τεχνολογικών εξελίξεων, πολύ συχνά ερεθίζει τη φαντασία και τα αντανακλαστικά του κοινού, που τείνει ευήκοο ους σε «εναλλακτικές ερμηνείες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΟ 25%... ΝΑΙ... ΤΟ 25% ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ...!!!

------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.