Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΤΟΥ... Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΑΠΕΙΛΕΙ...! ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΖΟΧΑΡ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ...!!!

Ο πατέρας των δύο υπόπτων για την βομβιστική επίθεση της Βοστώνης, Άνζορ Τσαράεφ, δηλώνει στο ABC ότι αν η αστυνομία σκοτώσει τον 19χρον...


Ο πατέρας των δύο υπόπτων για την βομβιστική επίθεση της Βοστώνης, Άνζορ Τσαράεφ, δηλώνει στο ABC ότι αν η αστυνομία σκοτώσει τον 19χρονο γιό του, θα γίνει κόλαση.

Ο πατέρας του 19χρονου που καταζητείται, κάλεσε τον γιό του να παραδοθεί ειρηνικά και προειδοποίησε τις αρχές ότι σε περίπτωση που τον σκοτώσουν κι αυτόν, όπως τον Τάμερλαν, θα γίνει κόλαση.

Παράλληλα, ανέφερε ότι είχε επικοινωνήσει με τους δυο γιους του νωρίτερα. «Μιλήσαμε για την βομβιστική επίθεση, ανησυχούσα για αυτούς» ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως και τα δυο παιδιά του τον διαβεβαίωσαν πώς όλα είναι καλά.

«Παραδώσου, παραδώσου, έχεις ένα λαμπρό μέλλον μπροστά σου. Ελα πίσω στο σπίτι σου στη Ρωσία», είπε και συμπλήρωσε: «Αν σκοτώσουν και το δεύτερο παιδί μου δεν θα μπορέσω να θεωρήσω ότι ήταν ατύχημα. Θα κατηγορήσω την αστυνομία».

Ο ίδιος δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ, μιλώντας από την πρωτεύουσα του Νταγκεστάν, Μαχατσκάλα.

«Γιατί σκοτώσανε τον Ταμερλάν; Θα έπρεπε να τον πιάσουν ζωντανό», πρόσθεσε, αναφερόμενος στον 26χρονο γιο του που σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αμερικανική αστυνομία κατά τη διάρκεια της νύχτας που πέρασε.

«Ο μικρότερος κρύβεται τώρα. Τον περιμέναμε για τις διακοπές», πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι ο Τζοχάρ σπουδάζει ιατρική στις ΗΠΑ. enikos.gr

--------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.