Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΓΚΕΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ... ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΚΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΛΗΣΗ...!!!

ΚΑΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΟΛΟΥΣ...;;; ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ...!!! Πιστοί στο νέο αυστηρό δόγμα της ηγεσίας του υπουρ...


ΚΑΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΟΛΟΥΣ...;;; ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ...!!!

Πιστοί στο νέο αυστηρό δόγμα της ηγεσίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης «όποιος παρανομεί τιμωρείται» φαίνεται ότι είναι οι άνδρες της τροχαίας που κινούνται στο κέντρο της πρωτεύουσας και έτσι την προηγούμενη εβδομάδα δε δίστασαν να «κόψουν» κλήση στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο υπουργού της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, το «Secret» βρέθηκε στο Κολωνάκι την ώρα που αστυνομικοί διαπίστωναν παράνομο παρκάρισμα του αυτοκινήτου του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης Θ. Καράογλου και αποθάνατισε την στιγμή. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ο κ. Καράογλου όχι μόνο θα πρέπει να πληρώσει την κλήση, αλλά και πρόστιμο για να πάρει πίσω τις πινακίδες.

2 σχόλια

  1. Σιγα μην τα πληρωσει ο Καραογλου.Η θα διαγραψει την κληση,η θα τα βαλει στα εξοδα του υπουργειου (στην πλατη του λαου δηλαδη) η στην καλυτερη θα ζητησει να του φερουν τις πινακιδες σπιτι του η απλα μπορει να κυκλοφορει κι ετσι....Εδω αλλοι εχουν κανει εγκληματα και κυκλοφορουν ελευθεροι,αυτος θα φοβηθει για ενα προστιμο και 2 πινακιδες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα τα λέει ο φίλος 8:15. Να γίνει και ρεπορτάζ για το αν πλήρωσε απο την τσέπη ΤΟΥ (όχι του υπουργείου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.