Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ... ΕΙΚΟΝΑ: ΠΩΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΕ ΜΙΑ ΧΥΤΡΑ ΣΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ...!!!

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ... ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ Μ@Λ@ΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΝΑΞ...

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ... ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ Μ@Λ@ΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ...! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ:

iefimerida.gr_ Η χρησιμοποίηση χύτρας ταχύτητας ως μηχανισμό για τη δημιουργία φονικών όπλων είναι αρκετά διαδεδομένη και παρά το μικρό της μέγεθος έχει συνήθως καταστροφικά αποτελέσματα, όπως φάνηκε ξεκάθαρα και από την τραγική επίθεση στον μαραθώνιο της Βοστώνης.

Στην Ελλάδα αυτή η μέθοδος βομβιστικών επιθέσεων είναι αρκετά γνωστή, καθώς έχει χρησιμοποιηθεί ουκ ολίγες φορές από την οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Από την άλλη, πλευρά, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», σε διεθνές επίπεδο, η Αλ Κάιντα φέρεται να έχει δημιουργήσει ακόμη και εγχειρίδιο κατασκευής και χρήσης με τίτλο «Πως να φτιάξετε βόμβα στην κουζίνα της μάνας σας» το οποίο και είχε βρεθεί κατά τη σύλληψη Αμερικανού στρατιώτη στις ΗΠΑ.

Το σχετικό γράφημα που παρουσιάζει η εφημερίδα δείχνει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η συγκεκριμένη βόμβα καθώς έχει τη δυνατότητα να διατηρεί στον κλειστό χώρο τα αέρια από τα χαμηλής ισχύος εκρηκτικά μέχρις ότου αυξηθεί η πίεση ώστε να διαρραγεί το κέλυφος.

Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται ταχύτερος βαθμός διαστολής αερίων που «θυμίζει» τα υψηλής ισχύος εκρηκτικά παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιούνται κυρίως απλούστερες ουσίες όπως η μαύρη πυρίτιδα.


--------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.