Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΕΤΕΦΡΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ -ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ- ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ...

Συνελήφθησαν χθες, στην πύλη ελέγχου οχημάτων του νέου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 39χρ...

Συνελήφθησαν χθες, στην πύλη ελέγχου οχημάτων του νέου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 39χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και η 39χρονη συνοδηγός του οι οποίοι συνόδευαν τα ανήλικα τέκνα τους, διότι διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν τρεις (03) αλλοδαπούς, επιμελώς κρυμμένους στον αποθηκευτικό χώρο (πορτ-παγκάζ) του ανωτέρω οχήματος, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.

Επίσης συνελήφθησαν, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, τρεις (03) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.zougla.gr

--------------------------------------

2 σχόλια

  1. astoys na figoyn na pane sti germania i opoy theloyn afti ti toys kratane edo eleos as xipnisi ke ligo i astinomia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. na toys afinoyn na fevgoyn stin evropaiki enosi epiteloys as xipnisi ligo ke o nomos mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.