Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...!!! ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΗΡΕ 5ΝΘΗΜΕΡΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...!!!

Με αυτή τη φωτογραφία, ο μαθητής...( ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του)κατηγορήθηκε απο το σχολείο του ότι είναι προσβλητικός...



Με αυτή τη φωτογραφία, ο μαθητής...( ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του)κατηγορήθηκε απο το σχολείο του ότι είναι προσβλητικός και πήρε "δώρο" μια 5ημερη αποβολή, με αποτέλεσμα να μείνει στην τάξη από απουσίες. 

Ο ίδιος ζήτησε από όλους εμάς να κρίνουμε αν η φωτογραφία όντως προσβάλλει το σχολείο ή αν η αποβολή ήταν υπερβολική και αδικαιολόγητη.



e-magazino.gr

30 σχόλια

  1. Οχι παιδι μου, δεν προσβαλλει η foto το σχολειο,..τα μπουρδελα προσβαλλει...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΑΞΙΟΣ
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΑΠΟΒΟΛΗ
    ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΤΟΣ
    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ
    ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
    ΑΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα τα πληρώσουμε άσχημα κάποια στιγμή όλα αυτά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΝΟΥΝ Κ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΜΑΘΕΝΟΥΝ,ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΙ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Κ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΜΩΡΗΣΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΑΘΕΝΕΙ.ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ,ΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΓΩ ΩΣ ΜΗΤΕΡΑ 3 ΠΑΙΔΙΩΝ Η ΜΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΚΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ!!ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λογοκρισια μεσα στον ναο της δημοκρατιας; ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΝΕΟΣ !! ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ !! ΟΣΟΙ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΤΟΝ "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" - ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΒΟΛΗ; ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ... ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ... ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ... ΑΙΣΧΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κακός δίνουμε προέκταση και σημασία στο θέμα αφορά μόνο τον μαθητή και το σχολείο του! Σε προσωπικό επίπεδο έκανε την πλάκα του με τους φίλους του, δικαίωμα τους, να κρατούσε την φωτογραφία για το δικό του αρχείο, αφού την δημοσιοποίησε ¨ντροπή του¨! Και γιατί μένει στην ανωνυμία; Στην βουλή παραβρέθηκε με το Σχολείο; Συμφωνώ με την τιμωρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχεις απολυτο δικιο αλλα και οι καθηγητες σου δεν πανε πισω.Θα επρεπε να ειναι περιφανοι για εσενα, αντι να σε αποβαλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποσο μαλακες και καμμενοι παιζει να ειστε εσεις με τα σχολια (Καλα του κανανε).... προσβαλουμε και τα μπουρδελα κιολας,ΕΘΑΨΕ ολο το εθνος!!!!! με τι σκεπτικο βρε παπαρια καλα του κανανε... που να σας στα κανει ο παππας αθλιοι αξιστοι!!!
    Ευγε ΠΑΛΙΚΑΡΑ μου ΑΞΙΟΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. POU TOU ''MAURISANE'' TH ZOI KAI TO MELON TOU,SE POION NA DOSOUME APOVOLI? YPOKRITES!!! AFISTE HSUXO TO PAIDI KAI KUNIGISTE TOUS ALITES KAI TA LAMOGIA POU MAS KUVERNANE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. OTAN VRIZONTE AUTOI EKEI MESA KAI ''KATADIKAZOUN'' ZOES KAI ANTHROPOUS TOTE GIATI DEN TREXEI TIPOTA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. παιδακι ηταν ...ουτε που ηξερε που ακριβως ηταν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν ειχαμε ολοι εμεις οι βολεμενοι εστω το μισο θαρρος αυτου του παιδιου ..δεν θα αφηναμε τους εκδιδομενους προδοτες να ξεπουλησουν την πατριδα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συγχαρητηρια στο παλικαρι!!! Ελπιζω να φτασει γρηγορα η ωρα που θα ψηφισει η γενια του μηπως και ξεφορτωθουμε τους ηλιθιους που ψηφισαμε εμεις οι μεγαλυτεροι και οι ωριμοι, και οι οποιοι καταστρεφουν το μελλον αυτων των παιδιων!!! Μην κολονετε παιδια!!!! Εμεις που το καναμε, μας βλεπετε!!! Ειμαστε απλω αξιοθρηνητοι!!! Και παλι ΜΠΡΑΒΟ!!!! Οσο για τους καθηγητες δεν σχολιαζω... Παντα ηταν αυτοι που υποστηριζαν το συστημα και ηθελαν τα παιδια αγραμματα (εκτος απο τα δικα τους!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ... ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΝΕΑΡΟ! ΑΞΙΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κανονικα με ολες αυτες τις παπαριες που λενε ορισμενοι μες στη βουλη θα επρεπε να απαγορευεται η εισοδος σε ανηλικους!Παντως δεν καταλαβαινω γιατι προσβληθηκαν οι κ.κ.καθηγητες,το παιδακι οτι βλεπει λεει κι εξαλλου το οτι εβαλε κ λιγο χιουμορ ειναι στοιχειο της ιδιοσυγκρασιας των Ελληνων...ΕΥΓΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!Μακαρι να ηταν το ιδιο ευθεις και οι πουταν...εεεε συγνωμη οι πολιτικοι ηθελα να πω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΥΓΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!Μακαρι να ηταν το ιδιο ευθεις κ οι πουταν...εεεεε οι πολιτικοι ηθελα να πω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μα καλά να μείνει το παιδί από απουσίες επειδή έπραξε αυτό που ένιωθε ο ίδιος, οι γονείς του, οι εκπαιδευτικοί του, οι φίλοι του, οι συμπολίτες του? Η πενθήμερη ήταν πράξη τιμωρίας του μαθητή ή πλήρωσε τα σπασμένα επειδή δεν μπορείτε να κάνετε κάτι στους 300 που μειώνουν το μισθό σας και υποβιβάζουν τη νόηση και τον ψυχισμό σας? Κλείνοντας λοιπόν, η αποβολή ήταν επιεικώς υπερβολική και αδικαιολόγητη. Μπορείτε ακόμη να αναιρέσετε την πράξη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ANTE GAMHTHITE KILAS POU THA DWSETE APOVOLH....LES KAI ESAS AUTO TO MPOURDELO DEN SAS KANEI THN ZHW DISKOLH MOUNOPANA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη η συμπεριφορά των καθηγητών. Οι πολιτικοί είναι αντάξιοι των ψηφοφόρων τους. Προέρχονται από εμάς, γιατί να διαφέρουν. Ο νέος έτσι έπρεπε να κάνει. Το άσχημο είναι ότι είναι μόνος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Άλλο Βουλή και άλλο Βουλευτές, Βολευτές- Βολεφτές (γιατί κατά κάποιον τρόπο βολή και λεφτά έβρισκαν τα οποία πάνε πια για αυτούς. Προσωπικά δεν μου αρέσει η συσχέτιση του θεσμού με το μπ$#$$%#, όπως γράφει ο νεαρός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. βλακωδης αποφαση η αποβολη.παντως μπορει να μην μεινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. βλακωδης αποφαση η αποβολη.παντως μπορει να μην μεινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φίλτατοι συνέλληνες καί φίλτατες συνελληνίδες, επί του προκειμένου, η μόνη αιτία τιμωρίας του μαθητή έγκειται στην εκ μέρους του προσβολή των οίκων ανοχής, διότι ως γνωστόν, οι οίκοι ανοχής προσφέρουν το έργο για το οποίον υπάρχουν, ενώ η Βουλή των Ελλήνων όχι. Άρα, επί του προκειμένου θα πρέπει να μην αποκαλούμε το Κοινοβούλιο ως "οίκον ανοχής" όταν οργιζόμαστε, αλλά τον οίκον ανοχής ως "Κοινοβούλιο" όταν οργιζόμαστε. Δηλαδή, πλέον η φράση θα πρέπει να είναι "Μπαίνω στο/Το κάνετε-κάνατε Κοινοβούλιο" αντί της καθιερωμένης φράσης
    "Μπαίνω στο/Το κάνετε-κάνατε Κοινοβούλιο", δηλαδή κάτι τελείως πρακτικό, βάσει την ωμή, κυνική καί ανάλγητη πραγματικότητα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΥΦΟΙΕΣΤΑΤΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ¨"ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ"ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ SITE,ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σε κωλοχανείο θέλει να πει ο μικρός διότι: Στο μπουρδέλο πληρώνεις και γαμάς σίγουρα, στο κωλοχανείο όμως αν και πληρώνεις δεν ξέρεις ποτέ το αποτέλεσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΙΑΤΙ ΡΕ...............ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΗΡΩΝΟΥΝ?ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.ΣΑΤΗΡΑ ΕΚΑΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. tsakalos o mikros!!!kai polu sostos ;) !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.