Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΓΟ... ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΝ ΤΑ ΤΑΜΑΤΑ...

Πρόλαβαν μέσα σε λίγες ώρες να ξοδέψουν τα περισσότερα από τα χρήματα που άρπαξαν από το παγκάρι μιας εκκλησίας στον Πλάτανο Ηλείας οι τρεις...

Πρόλαβαν μέσα σε λίγες ώρες να ξοδέψουν τα περισσότερα από τα χρήματα που άρπαξαν από το παγκάρι μιας εκκλησίας στον Πλάτανο Ηλείας οι τρεις Βούλγαροι ιερόσυλοι, πριν συλληφθούν από… τροχονόμους οι οποίοι τους εντόπισαν στον Πύργο!

Κάτοικοι της περιοχής είχαν δει τους τρεις δράστες ηλικίας 55, 42 και 19 χρόνων να απομακρύνονται από την εκκλησίας της Αγίας Μαύρας στον Πλάτανο και, όταν διαπίστωσαν ότι το παγκάρι είχε διαρρηχθεί, ενημέρωσαν τους αστυνομικούς του τμήματος Πελοπίου οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους.

Οι αλλοδαποί είχαν πάνω τους διαρρηκτικά εργαλεία τα οποία επιβεβαίωσαν ότι ήταν οι δράστες της παραβίασης του ναού και της κλοπής των χρημάτων. Όμως, μόνο ένα μέρος από αυτά βρέθηκε πάνω τους και επιστράφηκε στον εφημέριο της εκκλησίας. Οι τρεις Βούλγαροι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, ενώ ερευνάται αν έχουν χτυπήσει και άλλες εκκλησίες στην περιοχή.

-------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.