Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΩΜΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ... Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...!

Με απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ, η οποία συνεδρίασε υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά, αίρονται οι ποινές μελών του κόμ...


Με απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ, η οποία συνεδρίασε υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά, αίρονται οι ποινές μελών του κόμματος για παραβάσεις του καταστατικού κατά την άσκηση της συνδικαλιστικής τους δραστηριότητας. Στελέχη όπως ο Νίκος Κιουτσούκης και ο Θύμιος Λυμπερόπουλος μπορούν πλέον να επιστρέψουν, εφόσον το επιθυμούν.

Αθήνα

Με απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ, η οποία συνεδρίασε υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά, αίρονται οι ποινές μελών του κόμματος για παραβάσεις του καταστατικού κατά την άσκηση της συνδικαλιστικής τους δραστηριότητας.

Στελέχη όπως ο Νίκος Κιουτσούκης και ο Θύμιος Λυμπερόπουλος μπορούν πλέον να επιστρέψουν στο κόμμα, εφόσον το επιθυμούν.

Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, αναπληρωτής γραμματέας Παραγωγικών Τομέων και πρόεδρος του ΣΑΤΑ, είχε διαγραφεί από τη ΝΔ τον Οκτώβριο του 2011.

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του κατά του διοικητή του ΙΚΑ για το ζήτημα της καταβολής των εισφορών των οδηγών ταξί από τους ιδιοκτήτες τις ημέρες των απεργιών.

«Του είπα ότι είναι το μεγαλύτερο φασισταριό. Του είπα ότι εγώ δεν πίνω ούζα στις πλατείες και στις παραλίες. Του είπα ότι θα τον λιώσω μαζί με εσάς την επόμενη φορά που δεν θα πάρει πίσω αυτήν εγκύκλιο» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά. parapolitika.gr

----------------------------

1 σχόλιο

  1. Θα τα πούμε καλά με το βαμμένο μαλλί τον Απρίλιο,στις εκλογές του ΣΑΤΑ......Λίγο υπομονή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.