Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΣ... ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ...!

Όλο και περισσότερο δείχνει να σφίγγει ο κλοιός της αστυνομίας γύρω από τους οκτώ δραπέτες οι οποίοι εξακολουθούν να παραμένουν ασύλληπτοι, ...

Όλο και περισσότερο δείχνει να σφίγγει ο κλοιός της αστυνομίας γύρω από τους οκτώ δραπέτες οι οποίοι εξακολουθούν να παραμένουν ασύλληπτοι, καθώς αρχίζουν να αφήνουν όλο και περισσότερα ίχνη.

Πιο συγκεκριμένα, αυτήν την ώρα οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην περιοχή της Αγριλιάς του Δήμου Λαμίας, αφού υπήρξαν αναφορές για ύποπτες κινήσεις αγνώστων ανδρών. Στις καταγγελίες αυτές έρχεται να προστεθεί και ένα περιστατικό κλοπής ρούχων που συνέβη στην ίδια περιοχή σήμερα τα ξημερώματα, οδηγώντας αναγκαστικά τις σκέψεις των διωκτικών Αρχών στους δραπέτες.

Ήδη, λοιπόν, τα πρόσωπα αυτά αναζητούνται και για τον σκοπό αυτό έχει επιστρατευτεί και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ., το οποίο με θερμικές κάμερες δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τη διαφυγή τους. zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.