Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΔΟΛ-ΙΑ ΑΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΑ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Έξις, δευτέρα φύσις, είναι για τα παχυλά αμειβόμενα (παρά την κρίση…) παπαγαλάκια του σάπιου και διεφθαρμένου μεταπολιτευτικού κατεστημέ...


Έξις, δευτέρα φύσις, είναι για τα παχυλά αμειβόμενα (παρά την κρίση…) παπαγαλάκια του σάπιου και διεφθαρμένου μεταπολιτευτικού κατεστημένου, η λάσπη, η συκοφαντία και η τερατολογία κατά των εχθρών του καθεστώτος! Δε μπορούν χωρίς αυτήν, διότι δεν διαθέτουν πολιτικά επιχειρήματα για να υπερασπίσουν το σύστημα που υπηρετούν πιστά τα τελευταία 39 έτη. Ιδού ένα χαρακτηριστικό δείγμα αυτού του τύπου της καθεστωτικής κιτρινογραφίας, από άρθρο υπό τον τίτλο «νεοφιλελευθερισμός και νεοφασισμός», που δημοσιεύτηκε στο σοβαρό υποτίθεται «Βήμα»:

«Ξέρουν να κάνουν ντόρο. Είτε με πυροβολισμούς στον αέρα κατά ξένων μικροπωλητών, είτε με το ξυλοκόπημα γυναικών-βουλευτών της Αριστεράς, είτε με τη βίαιη έξωση ξένων νοσηλευτών από νοσοκομεία, είτε με «κατηχητικά» στα γραφεία τους και νεοναζιστικές γιάφκες στα σχολεία, τα στελέχη της Χρυσής Αυγής αναστατώνουν καθημερινά τη δημοκρατική Ελλάδα…»

Μπαμ ηκούσθη στον αέρα και η λάσπη κάνει πέρα! Αν νομίζουν οι καθεστωτικοί του «Βήματος» ότι με τέτοια… άσφαιρα πυρά λάσπης θα… ανασχέσουν την Χρυσή Αυγή, πλανώνται πλάνην οικτράν. Ο κόσμος πλέον τους έχει πάρει χαμπάρι (μια ματιά στα σχόλια των αναγνωστών τους είναι αρκετή…) και το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκτίθενται ακόμα περισσότερο και να φέρνουν όλο και πιο κοντά το προδιαγεγραμμένο πολιτικό τέλος, το δικό τους και του συστήματος που υπηρετούν. Πάντα τέτοια!

ethnikismos.net

----------------------------

1 σχόλιο

  1. EYXOMAI ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΣΗ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.