Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

O ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ: ''Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ''!!!

Για να δείτε οτι η αγάπη για τους λαθρομετανάστες δεν είναι τυχαία ...Τρόμο στη ΔΗΜΑΡ -Καμίνη και Μπουτάρη για τις χαμένες ψήφους των λάθρ...

Για να δείτε οτι η αγάπη για τους λαθρομετανάστες δεν είναι τυχαία ...Τρόμο στη ΔΗΜΑΡ -Καμίνη και Μπουτάρη για τις χαμένες ψήφους των λάθρομεταναστών...
Εντολή Σαμαράς ..Αλλάξτε το νόμο τώρα και φέρτε τον στη Βουλή !

Φωτιές ανάβει στους κυβερνητικούς εταίρου η αντικατάσταση του νόμου Ραγκούση για την ιθαγένεια με τον νέο που επεξεργάζεται ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου «με εντολή Σαμαρά».

Πριν από λίγο ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος σχολίασε, μέσω twitter, “ο νόμος Ραγκούση για την ιθαγένεια είναι ότι καλύτερο έκανε η κυβέρνηση Παπανδρέου”.

Ενώ από την Ιπποκράτους σημειώνουν ότι, παρά το “διαζύγιο” του Γιάννη Ραγκούση με το ΠΑΣΟΚ, τόσο το κόμμα συνολικά όσο και ο Ευ. Βενιζέλος είχαν συμφωνήσει με τον νόμο του για την απονομή ιθαγένειας.

Το γεγονός ότι οι “φωτιές” …άναψαν λίγες ώρες πριν από την απογευματινή σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών έχει τη σημασία του για το κλίμα που θα επικρατήσει σ΄αυτήν.

Από το Μαξίμου πάντως διαμηνύεται ότι ο νέος νόμος θα φτάσει στη Βουλή “οπωσδήποτε” και θα ψηφισθεί, ακόμη κι αν απαιτηθούν οι θετικές ψήφοι των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής.

veteranos.gr

1 σχόλιο

  1. E TOTE EINAI ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΨΛΟ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.