Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ... ΕΣΤΗΝΕ ΕΝΕΔΡΑ ΜAΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ...!!!

Όπως ανακοινώθηκε επισήμως από την Αστυνομία, το DNA του «συνήθως υπόπτου» (κατά την ορολογία της αριστεράς και της… προόδου), Γιάννη Μι...


Όπως ανακοινώθηκε επισήμως από την Αστυνομία, το DNA του «συνήθως υπόπτου» (κατά την ορολογία της αριστεράς και της… προόδου), Γιάννη Μιχαηλίδη (πιο γνωστού ως «τοξοβόλου»), ταυτοποιήθηκε σε όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη συμπλοκή της Πεύκης, τον Μάιο του 2011, κάτι που σημαίνει πως αυτός ήταν ο τρομοκράτης που διέφυγε με το περιπολικό της Αστυνομίας, αφού πρώτα πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά δύο αστυνομικούς:

«Σε συνέχεια των ερευνών για από την εργαστηριακή εξέταση που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών σε δείγμα γενετικού υλικού (D.N.A.), από τους συλληφθέντες για συμμετοχή στη ληστεία, η οποία έλαβε χώρα την 1η Φεβρουαρίου 2013 στο Βελβεντό Κοζάνης, προέκυψαν τα εξής: Γενετικό υλικό του ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Ιωάννη ταυτίζεται με γενετικό υλικό που είχε ανιχνευτεί σε: πιστόλι, μάρκας GLOCK, που είχε κατασχεθεί από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, στην περιοχή της Πεύκης, στο σημείο που είχε λάβει χώρα συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και δύο ενόπλων, κατά τη διάρκεια επιχείρησης αστυνομικού ελέγχου, στις 18-05-2011…»

Εκείνο που δεν αναφέρει η Αστυνομία, αλλά είναι γνωστό τοις πάσι, είναι το ποιος ήταν ο στόχος των τρομοκρατών στην Πεύκη: ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος!

Κόφτε φάτσα, που ήθελε να σκοτώσει τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, και βγάλτε συμπέρασμα!

Παρεμπιπτόντως, γενετικό υλικό όλων των συλληφθέντων ληστοτρομοκρατών βρέθηκε σε όλες τις γιάφκες της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» (με την οποία οι κότες έλεγαν ότι… δεν έχουν καμία σχέση), καθώς και σε αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν σε ληστείες και άλλες βομβιστικές επιθέσεις.

http://ethnikismos.net/

--------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.