Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ... ΚΑΜΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...!!!!

Ξεπερνούν το μισό εκατ. οι νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο διευκρινίζει την ίδια στιγμή πως ...



Ξεπερνούν το μισό εκατ. οι νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο διευκρινίζει την ίδια στιγμή πως δεν είναι δυνατό να υπολογισθεί με ακρίβεια πόσοι παρανόμως έχουν εισέλθει και παραμένουν στη χώρα.

Οπως αναφέρεται στο έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χαράλαμπου Αθανασίου, που διαβιβάστηκε στη Βουλή, οι υπήκοοι τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα φθάνουν στις 537.237.

Ως προς τους παράνομους μετανάστες ο κ. Αθανασίου αναφέρει ότι δεν υπάρχει έγκυρος τρόπος για να υπολογιστούν και το μόνο διαθέσιμο στοιχείο είναι ο αριθμός αυτών που συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. και το Λιμενικό Σώμα μετά το 2008 μέχρι και σήμερα.

Με βάση τα στοιχεία ο αριθμός των συλληφθέντων αλλοδαπών από το 2008 και μέχρι το 2012 ανέρχεται σε 577.900 άτομα, είναι δηλαδή, περίπου ίσος με τον αριθμό των νομίμως διαμενόντων.

iefimerida.gr

2 σχόλια

  1. Αφού μπήκαν παράνομα στήν χώρα μας δέν νομιμοποιούνται εκ τών υστέρων.
    Ολοι παράνομοι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νόμιμοι;;;; Από που ως που. Πως νομιμοποιήθηκαν όλοι αυτοί, αφού ουδείς ήλθε με πρόσκληση η με αίτηση του στις ανά τον κόσμο Ελληνικές πρεσβείες. Τα σύνορα πέρασαν κρυφά κάποια μέρα (η μάλλον νύχτα) και μετά το παρακράτος των "δημοκρατών" τους έδωσε "χαρτιά" για να εξασφαλίσει ψήφους. Άκου "νόμιμοι"!!!!! Μην τρελλαθούμε δηλαδή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.