Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΩΝΟΙ, ΤΣΕΧΟΙ, ΟΥΓΓΡΟΙ ΚΑΙ ΣΛΟΒΑΚΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΡΙΖΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΙΒΑΝΩΦ...!!!

Τα κράτη μέλη της Ομάδας Βίσεγκραντ θα συνεχίσουν να στηρίζουν τις ευρωπαϊκές και ευρω-ατλαντικές φιλοδοξίες της FYROM. Αυτό δήλωσαν οι π...


Τα κράτη μέλη της Ομάδας Βίσεγκραντ θα συνεχίσουν να στηρίζουν τις ευρωπαϊκές και ευρω-ατλαντικές φιλοδοξίες της FYROM.

Αυτό δήλωσαν οι πρέσβεις της Δημοκρατίας της Τσεχίας, της Πολωνίας, της Ουγγαρίας και της Σλοβακίας, στη συνάντηση με τον πρόεδρο Γκεόργκι Ίβανοφ, ο οποίος φιλοξένησε σήμερα με παραδοσιακό γεύμα τους επικεφαλής των διπλωματικών αντιπροσωπειών των χωρών μελών της Ομάδας αυτής που είναι διαπιστευμένοι στη χώρα.

Ο Ίβανοφ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εξαίρετες σχέσεις και το συνεχή πολιτικό διάλογο μεταξύ των Σκοπίων και των χωρών της Ομάδας Βίσεγκραντ με βάση τους μεγάλους παραδοσιακούς δεσμούς φιλίας και της αμοιβαίας κατανόησης.

Κατά τη συνάντηση οι συνομιλητές συμφώνησαν ότι οι αμοιβαία συνεργασία συνεχώς βαθαίνει, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχει ένα μεγάλο ανεκμετάλλευτο δυναμικό για πιο εντατική συνεργασία σε διάφορους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ιδίως στους τομείς της οικονομίας, των επενδύσεων, της εκπαίδευσης, του πολιτισμού, του τουρισμού, των τεχνολογιών των πληροφοριών και τη γεωργία.echedoros-a.gr/

---------------------------

3 σχόλια

  1. Ολα τα πρώην κομμουνιστικά καθίκια ενωμένα σε έναν ανθελληνικό βόθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φταίει κανένας άλλος παρά οι Έλληνες που τους έμαθαν να στέκονται στα δυο πόδια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ονειρεύονται νά κατέβουν στό Αιγαίο τά πιθήκια.
    Πίσω στίς στέππες σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.