Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝΔΙΑΣ: ΑΞΙΖΕΙ ΕΠΑΙΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ Ή ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΟΚΗ...!

Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως χρησιμοποίησε ως απάντηση το πολύ εύστοχο σχόλιο του jack the ripper σε χτεσινό άρθρο για τον πόλεμο που δέχε...


Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως χρησιμοποίησε ως απάντηση το πολύ εύστοχο σχόλιο του jack the ripper σε χτεσινό άρθρο για τον πόλεμο που δέχεται η ΕΛ.ΑΣ από τους αριστερούς ξερόλες..του ΣΥΡΙΖΑ...που το μόνο που ξέρουν να κάνουν στη ζωή τους..είναι να ασκούν υψηλή κριτική για όλους και για όλα από τις πολυθρόνες των ΜΜΕ και των γραφείων τους..

Στην εκπομπή με τον Δήμο Βερύκιο και τον Δημήτρη Σταυρόπουλο:

Ο Νίκος Δένδιας, Υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε....


«Αν οι αστυνομικοί, κατά τη συμπλοκή με τους 4 συλληφθέντες, επέλεξαν τη σωματική βία μπροστά στο ενδεχόμενο να τους τραυματίσουν ή να τους σκοτώσουν, τότε τους αξίζει έπαινος», δήλωσε στον Αlpha 989 ο υπουργός Δημόσιας Τάξης.

«Μιλάμε για τρομοκράτες βαρύτατα οπλισμένους που είχαν και όμηρο. Οι εξηγήσεις ήταν ότι ο τραυματισμός υπήρξε στη διάρκεια της εμπλοκής και υπήρξε αντίσταση, κάτι που εντάσσεται στη δικογραφία» είπε ο Νίκος Δένδιας και διεμήνυσε ότι «αν υπάρξει απόδειξη ότι παραβιάστηκαν τα δικαιώματα των κατηγορούμενων, η υπηρεσία θα είναι αμείλικτη».

«Θα πρέπει να περιμένουμε το αποτέλεσμα της έρευνας και να κρίνουμε ανάλογα», πρόσθεσε.

«Δεν είμαι καθόλου ήσυχος για το γεγονός ότι νέα παιδιά σε μεγάλο αριθμό εμφανίζονται με καλάσνικοφ είναι φαινόμενο όχι απλό. Παιδιά εύπορων οικογενειών με βαρύτατο οπλισμό και μίσος κατά της κοινωνίας. Πρέπει να το δούμε ως κοινωνιολογικό φαινόμενο στο οποίο δεν υπάρχουν εύκολες απαντήσεις», τόνισε ο κος Δένδιας.

«Σέβομαι απόλυτα τη μνήμη του αδερφού του. Δεν πρόκειται να απαντήσω στον Παναγούλη που με υβρίζει», απάντησε μέσω του Α989 για τις δηλώσεις του Στ. Παναγούλη.

eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.