Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΟΝΤΕΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ

Το Προσφυγικό Σωματείο «Η ΚΟΝΤΕΑ» σε συνεργασία με την Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους ΚΟΝΤΕΑΣ, το  Κοινοτικό Σ...

Το Προσφυγικό Σωματείο «Η ΚΟΝΤΕΑ» σε συνεργασία με την Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους ΚΟΝΤΕΑΣ, το  Κοινοτικό Συμβούλιο ΚΟΝΤΕΑΣ, τη ΣΠΕ ΚΟΝΤΕΑΣ και τον Όμιλο Κληρονομιάς της ΚΟΝΤΕΑΣ σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις μνήμης του κατεχόμενου χωριού Κοντέα, που διοργανώνουν το Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013.
Οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 5:00μ.μ. στην  εκκλησία Αγίου Χαραλάμπους του Συνοικισμού Αυτοστέγασης Γερίου και περιλαμβάνουν τέλεση εσπερινού του εορτάζοντος Πολιούχου μας Αγίου Χαραλάμπους, δέηση για την ανεύρεση των αγνοουμένων μας, μνημόσυνο των πεσόντων κατά την τουρκική εισβολή συγχωριανών μας καθώς και όλων των αποθανόντων στην προσφυγιά Κοντεατών.
Της ακολουθίας του εσπερινού θα προστεί ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Β΄. Κύριος ομιλητής θα είναι ο Κοινοτάρχης Κοντέας Χαράλαμπος Κρασιάς.
Θα ακολουθήσει δεξίωση στο οίκημα του Δήμου Γερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.