Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...!!!

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγήθηκε την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη για την περιβόητη υπόθεσ...


Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγήθηκε την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη για την περιβόητη υπόθεση με τον ξυλοδαρμό της βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη κατά τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής και την επίθεση με ποτήρι με νερό στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

Ο φάκελος ήρθε στη Βουλή μετά την αυτεπάγγελτη δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών για το απίστευτο αυτό συμβάν που είχε συγκλονίσει τον πολιτικό κόσμο της χώρας.

Την τελική απόφαση για την άρση της ασυλίας ή όχι του Ηλία Κασιδιάρη θα λάβει η Ολομέλεια της Βουλής σε επόμενη συνεδρίαση. newsit.gr

3 σχόλια

  1. Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΖ ΖΗΤΩ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΙΜΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ 1821 ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΓΕΝΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.
    ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΥΡΡΑΝΟΙ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτεπάγγελτη δίωξη από την εισαγγελία πρωτοδικών; έλα ρε γίνεται και αυτο; τι λες τώρα;Ρε ασυλία και πάλι ασυλία.. Η φωτιά με φωτια, αφού έτσι θελουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.