Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΡΗΜΑΖΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...!

Τουλάχιστον εννέα διαμερίσματα είχε διαρρήξει στην βόρεια Ελλάδα μια σπείρα Γεωργιανών και Ελλήνων κακοποιών, που προσπάθησαν να εισβάλλουν...


Τουλάχιστον εννέα διαμερίσματα είχε διαρρήξει στην βόρεια Ελλάδα μια σπείρα Γεωργιανών και Ελλήνων κακοποιών, που προσπάθησαν να εισβάλλουν και σε άλλα τρία χωρίς να τα καταφέρουν. Τρεις από τους δράστες βρίσκονται ήδη στη φυλακή και οι άλλοι δυο είναι παλιοί γνώριμοι των αρχών.

Η έρευνα της Ασφάλειας Καβάλας οδήγησε στην εξιχνίαση των διαρρήξεων που είχαν γίνει από τις 13 ως τις 31 Μαΐου του 2011 στην Καβάλα, την Κομοτηνή και τα Γρεβενά, με λεία μετρητά, χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 49.500 ευρώ, ένα φορητό υπολογιστή και δύο κινητά.

Σε βάρος των τριών Γεωργιανών και των δύο Ελλήνων συνεργών τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής ομάδας και διακεκριμένες κλοπές που θα υποβληθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

Οι δυο από τους Γεωργιανούς ηλικίας 24 και 31 χρόνων καθώς και ο 25χρονος Έλληνας κρατούνται σε διαφορετικά καταστήματα κράτησης της χώρας για άλλες κλοπές. Αλλά και οι συνεργοί τους, ένας 33χρονος Έλληνας και ένας 28χρονος Γεωργιανός, έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές υπηρεσίες με τη συμμετοχή τους σε άλλες διαρρήξεις.

----------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.