Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ALCO ΓΙΑ ΤΟ NEWSIT

Μια δημοσκόπηση της εταιρείας Alco παρουσίασε η γνωστή ιστοσελίδα Newsit (του Ευαγγελάτου- Εισαγγελάτου). Ιδού τα αποτελέσματα που δίνει, χ...


Μια δημοσκόπηση της εταιρείας Alco παρουσίασε η γνωστή ιστοσελίδα Newsit (του Ευαγγελάτου- Εισαγγελάτου). Ιδού τα αποτελέσματα που δίνει, χωρίς αναγωγή, με την αδιευκρίνιστη ψήφο (λευκό, αποχή, δεν ξέρω, δεν απαντώ) να ανέρχεται στο 23%:

ΝΔ 21,2% ΣΥΡΙΖΑ 20,2% ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9,4% (11,1% ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΓΚΥΡΩΝ) ΠΑΣΟΚ 7,2% ΑΝΕΛ 5% ΚΚΕ 4,8% ΔΗΜΑΡ 4% ΑΛΛΟ 5,3% ΛΕΥΚΟ 4% ΑΠΟΧΗ 11% ΔΞ 7,9

Στη δημοσκόπηση, το ποσοστό της Χρυσής Αυγής φαίνεται να παρουσιάζει μια μικρή κάμψη σε σχέση με το ποσοστό της στην προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας, τον Δεκέμβριο του 2012 (10,2%, ήτοι μείωση κατά 0,8%), αν και τα μηνύματα της κοινωνίας βεβαιώνουν για το ακριβώς αντίθετο.

Για να μη λέμε πολλά για την αξιοπιστία της συγκεκριμένης δημοσκόπησης, θα σας παραθέσουμε τα αποτελέσματα της τελευταίας δημοσκόπησης της παραπάνω εταιρείας πριν από τις εκλογές του Ιουνίου 2012. Τότε, λοιπόν, η «αξιόπιστη» Alco έδινε στο κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών ποσοστό 4,5%, ενώ τελικά έλαβε 7%.

Βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

ethnikismos.net

--------------------------

1 σχόλιο

  1. Με τις κατ” εντολή πληρωμένες δημοσκοπήσεις δεν καταφέρνετε πια τίποτα! Ο λαός σας πήρε χαμπάρι. Δεν χρειάζεται να δούμε τις κατα παραγγελία πειραγμένες δημοσκοπήσεις σας! Αρκεί να ρωτήσουμε τους γύρω μας για να δούμε από μόνοι μας τα ποσοστά! Χα ΧΑ ΧΑ ΧΑ ! Πρώτο κόμμα λέει η ΝΔ, και άνοδος του ΠΑΣΟΚ, ΧΑ ΧΑ ΧΑ !


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.