Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΨΑΡΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ 2013 Β' ΕΣΣΟ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ.... ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ... ΣΤΙΣ 11 ΚΑΙ 12 ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ...

1. Με εγκύκλιο διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καλούνται να καταταγούν στο Στρατό Ξηράς οι στρατεύσιμοι με την 2013 Β’ ΕΣΣΟ, από ...


1. Με εγκύκλιο διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καλούνται να καταταγούν στο Στρατό Ξηράς οι στρατεύσιμοι με την 2013 Β’ ΕΣΣΟ, από 19 έως και 22 Μαρτίου 2013, ενώ την 11 και 12 Μαρτίου 2013 θα παρουσιασθούν όσοι κατά το παρελθόν έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας, όπως παρακάτω:

α. Τους στρατευσίμους κλάσης 2015 (έτος γέννησης 1994)... που είναι εγγραμμένοι ή είναι αδήλωτοι στα μητρώα αρρένων των Νομών Αργολίδας, Αττικής (μόνο της περιφερείας της ΣΥ Αθήνας με επώνυμο που αρχίζει από Α έως και Λ), Γρεβενών, Ζακύνθου, Κοζάνης, Κυκλάδων, Λακωνίας, Λάρισας, Λέσβου, Πρέβεζας, Ρεθύμνου, Ροδόπης (μόνο των Δήμων Ιάσμου, Μαρωνείας – Σαπών, και Αρριανών), Σερρών και Φθιώτιδας.

β. Τους στρατευσίμους των κλάσεων 1990 έως και 2015 (έτη γέννησης 1969 έως και 1994), από όλους τους Νομούς που υπέχουν υποχρέωση στράτευσης και είναι κατηγορίας πρώτης έως τετάρτης (Ι/1 έως και Ι/4), πλήρους ή μειωμένης θητείας, ανεξάρτητα αν έχουν τελειώσει ή όχι τη βασική ή ειδική εκπαίδευση και οι λόγοι της υποχρέωσής τους για κατάταξη δημιουργήθηκαν στο διάστημα από 1 Νοεμβρίου 2012 έως 1 Ιανουαρίου 2013.

γ. Τους στρατευσίμους των κλάσεων της παραγράφου 1β της παρούσας που έτυχαν αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας, εφόσον η ημερομηνία λήξης της περιλαμβάνεται στο διάστημα από 1 Ιανουαρίου 2013 έως 28 Φεβρουαρίου 2013.

2. Περισσότερες πληροφορίες για τα Κέντρα Κατάταξης, τις ακριβείς ημερομηνίες και τις υποχρεώσεις αυτών που καλούνται για κατάταξη, παρέχονται από τις κατά τόπους Στρατολογικές Υπηρεσίες.

3. Οι καλούμενοι κατά την κατάταξή τους να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας, το Σημείωμα Κατάταξης, το Ατομικό Βιβλιάριο Νοσηλείας τους, αποδεικτικό του Αριθμού Φορολογικού τους Μητρώου (ΑΦΜ) καθώς και ακτινογραφία θώρακα, που θα συνοδεύεται από γνωμάτευση ακτινολόγου ή πνευμονολόγου ιατρού, από οποιοδήποτε στρατιωτικό ή κρατικό νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.