Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

''ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ'' ΕΚΛΕΨΑΝ ΕΝΑ ΤΟΝΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Με τα σχολεία να είναι κλειστά αυτές τις μέρες, βρήκαν ευκαιρία κάποιοι ανεγκέφαλοι να κλέψουν από τα μικρά παιδιά το δικαίωμα να μορφωθο...


Με τα σχολεία να είναι κλειστά αυτές τις μέρες, βρήκαν ευκαιρία κάποιοι ανεγκέφαλοι να κλέψουν από τα μικρά παιδιά το δικαίωμα να μορφωθούν σε ένα ζεστό και φυσιολογικό περιβάλλον.

Δεν φτάνει που ήδη τα σχολεία αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα με την θέρμανση, με αποτέλεσμα τα μικρά παιδιά να πρέπει να κάνουν τα μαθήματά τους φορώντας μπουφάν και γάντια και τουρτουρίζοντας από το κρύο, τώρα τα ληστεύουν κι όλας!

Το συμβάν σημειώθηκε στο δημοτικό σχολείο του Βόλου, ενώ ταυτόχρονα κλοπές πετρελαίου έχουν σημειωθεί και σε δημοτικά της Λέσβου, του Διδυμότειχου καθώς και σε λύκειο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πάντως δεν είναι λίγοι οι διευθυντές σχολείων που στέκονται κυρίως στο θέμα της φύλαξης των σχολικών μονάδων, ιδιαίτερα όταν η λειτουργία των σχολείων έχει διακοπεί λόγω εορτών ή τα Σαββατοκύριακα, οπότε και τα κτίρια που είναι αφύλακτα γίνονται εύκολα στόχος ληστών.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.