Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ" ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ...

Αναδημοσίευση από : www.creteplus.gr Μετά τις αλλεπάλληλες εφορμήσεις της ΕΛΑΣ σε αναρχικά «στέκια-φρούρια», ανά την Ελλάδα, όπου βάσει...


Αναδημοσίευση από : www.creteplus.gr

Μετά τις αλλεπάλληλες εφορμήσεις της ΕΛΑΣ σε αναρχικά «στέκια-φρούρια», ανά την Ελλάδα, όπου βάσει ανακοίνωσης αναμένονται εξελίξεις, σειρά φαίνεται πως παίρνει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CretePlus.gr, το κτίριο του Ευαγγελισμού στο Ηράκλειο.

Είναι γνωστό φυσικά, εδώ και μέρες στα αστυνομικά πηγαδάκια ότι κάτι τέτοιο επίκειται να συμβεί άμεσα βάσει των ανωτέρων κοινοποιημένων εντολών, αλλά μέχρι στιγμής ήταν αδιευκρίνιστος για ευνόητους λόγους, ο ακριβής χρόνος που θα γίνει η έφοδος.

Βάσει όμως των τελευταίων στοιχείων η «μπούκα» των αστυνομικών δυνάμεων θα λάβει χώρα το επόμενο 10ήμερο, με τους καταληψίες να είναι ήδη υποψιασμένοι, καθώς απαντούν μέσα από το επίσημο blog τους στο ίντερνετ, ότι δεν έχουν κάτι να φοβηθούν από ένα κράτος ανομίας.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων γράφουν: «Καθαρίζουν τις “εστίες ανομίας”. Η μοναδική εστία ανομίας είναι το ίδιο το κράτος, το κεφάλαιο και ο πολιτισμός που παράγουν. Δυστυχώς δεν είναι αυτοκαθαριζόμενα. Πρέπει όλοι μαζί να βάλουμε ένα χεράκι… Nα μην αφήσει ο ένας τον άλλο μόνο, να φοβηθούμε, αλλά να μη δειλιάσουμε, να σφίξουμε όλοι μαζί τις γροθιές μας και με συντροφικότητα και αλληλεγγύη …»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.