Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.... ΦΥΣΙΚΑ! ΕΤΣΙ ΧΑΡΑΚΗΤΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΙΑΦΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ... ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ...!!!

Τα... γαλλικά του Διαμαντόπουλου «Η βίλα Αμαλίας είναι πολιτιστικό κέντρο. Τα πολιτιστικά κέντρα θα γίνουν εφαλτήρια που θα σας πάρουν ...


Τα... γαλλικά του Διαμαντόπουλου

«Η βίλα Αμαλίας είναι πολιτιστικό κέντρο. Τα πολιτιστικά κέντρα θα γίνουν εφαλτήρια που θα σας πάρουν και θα σας σηκώσουν...» είπε στη Βουλή ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ευ. Διαμαντόπουλος. Που, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», διακρίνεται για τα… γαλλικά του.

Σε τηλεοπτική προεκλογική συνέντευξη είχε επιτεθεί σε υποψήφια της ΝΔ της Καστοριάς, η οποία τόλμησε να τον διακόψει λέγοντάς της: «Κυρία μου είστε πολύ νέα για να έχετε ακράτεια...», αφήνοντας τους πάντες κόκαλο. Αλλά και πριν από λίγες εβδομάδες είχε ένα θερμό επεισόδιο στο καφενείο της Βουλής με τον κ. Γρ. Ψαριανό αποκαλώντας τον «ξεφτίλα»:

«Δεν κοιτάς τα χάλια σου ρε ξεφτίλα» του είπε.



Πηγή: Βηματοδότης

1 σχόλιο

  1. πως γίνεται ρε παιδιά βουλευτές της παραμεθόριου να ξέρουν καλύτερα τι συμβαίνει εντός Αττικής? μετά τον δραμινό βουλευτή του τσύριζα και ο καστοριανός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.