Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΣ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...

Σάλο προκαλούν στην Κύπρο οι εικόνες της πρέσβειρας της Αιγύπτου την ώρα που χαστουκίζει Κύπρια αστυνομικό στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. Τ...


Σάλο προκαλούν στην Κύπρο οι εικόνες της πρέσβειρας της Αιγύπτου την ώρα που χαστουκίζει Κύπρια αστυνομικό στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. Το περιστατικό συνέβη στις 29 Δεκεμβρίου όταν η πρέσβειρα της Αιγύπτου προσπάθησε να συνοδεύσει συγγενείς της μέχρι την αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου.

Όταν μία γυναίκα της κυπριακής αστυνομίας προσπάθησε να της εξηγήσει ότι η επιθυμία της ερχόταν σε αντίθεση με τους κανονισμούς της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας η Μένα Μοχρούς «εξερράγη» και την χαστούκισε.

Ακολούθησαν σκηνές εντάσεις με τους αστυνομικούς να μεταφέρουν άρον-άρον την Αιγύπτιο διπλωμάτη στο γραφείο του Αρχιλοχία. Εκεί φέρεται να συνέχισε την αντιπαράθεση και αντί να εξηγήσει γιατί επιτέθηκε στην αστυνομικό τράβηξε τα μαλλιά και εξύβρισε τον αρχιλοχία.
Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που έφερε στη δημοσιότητα το Sigmalive προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στην Κύπρο.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας ζήτησε έρευνα για το περιστατικό, ενώ η υπουργός Εξωτερικών Ερατώ Μαρκουλλή εξέφρασε τη λύπη της και απολογήθηκε δημόσια για την μεταχείριση που υπέστη η πρέσβειρα.

Αντίθετα ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου (ΣΑΚ) εμφανίζεται έντονα ενοσχημένος για την συμπεριφορά της Αιγύπτιας διπλωμάτη και αναμένεται να προχωρήσει σε ιδιωτική/ποινική ή πολιτική αγωγή εναντίον της.

Ο πρόεδρος του ΣΑΚ, Ανδρέας Συμεού είπε στο Sigmalive ότι κατά το παρελθόν Ελληνοκύπριοι αστυνομικοί, μέλη της φρουράς της πρέσβειρας είχαν παραπονεθεί για απρεπή συμπεριφορά από την ίδια, με αναφορές για φωνές και ύβρεις σε βάρος τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Συμεού, είχαν αποστείλει σχετική ενημερωτική επιστολή στον Αρχηγό του Σώματος, ο οποίος, ωστόσο, δεν έκανε καμία κίνηση. «Ο αρχηγός έπρεπε να ενημερώσει το Προεδρικό και το υπουργείο Εξωτερικών σχετικά, αλλά δεν το έπραξε», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΑΚ.




newsbomb.gr



----------------------------------


6 σχόλια

  1. ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΜΩΡΦΩΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στο αστυνομικο που την επιασε και την πεταξε εξω αμεσως μετα που χτηπησε την κοπελα. Και λιγα της εκανε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ ΜΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτα να τα βλεπουν οι ελληνοκυπριοι και να επιστρεψουν στον εθνικο κορμο.εβαλαν τον γουρουνοκεφαλο για καλητερα αλλα αυτος συνεχιζει το ξεχαρβαλωμα τησ κυπρου που αρχισε ο προδοτης μουσκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η ΕΡΑΤΩ ΜΑΡΚΟΥΛΛΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΝ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ?ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ..ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΑΙΓΥΠΤIΑ ΚΥΡΙΑ ΕΡΑΤΩ..ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠOΛΙΤΙΣΜΟΣ Κ ΑΠΟ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ.ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΟΊ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ?ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΡΑΤΣΊΣΜΟ ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΑΣ.ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΕΙΤΕ ΛΑΘΡΑΙΟΙ.ΣΑΜΠΩΣ ΜΕ ΤΝ ΑΝΟΧΗ ΤΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ ΑΝΤΙ ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΔΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΝ ΑΘΗΝΑ?Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΕΛΙΩΣΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ Κ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ...ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΊΤΗ ΔΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ.ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. BRWMOFARA GYFTOI TA IDIA KAI XEIROTERA EIXAN PROSPATHISEI NA KANOYN STO LABWMENO NHSI MAS KATEBAZONTAS " KOMMANTO " TOYS STHN LARNAKA KAI ESPASAN TA MOYTRA TOYS AFHNONTAS TOSOYS NEKROYS PISW ...APELASH OLWN TWN GYFTWN AMESA KAI APO KYPRO KAI APO ELLADA .XEXASATE TI EKANE KAI O " PATRIWTHS " NASER STON ELLHNISMO THS ALEXANDREIAS ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.