Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΠΤΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...

Διευρύνουν τον κύκλο των εμπλεκομένων μη πολιτικών προσώπων στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης ...


Διευρύνουν τον κύκλο των εμπλεκομένων μη πολιτικών προσώπων στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης.

Με την ιδιότητα του υπόπτου αναμένεται να κληθούν τις επόμενες ημέρες στο γραφείο τους οι τρεις δικαιούχοι των λογαριασμών τα ονόματα των οποίων αφαιρέθηκαν από την πρώτη λίστα Λαγκάρντ. Πρόκειται για την Ελένη Παπακωνσταντίνου, τον σύζυγό της, Σ. Συκιαρίδη και τον άντρα της αδελφής της, Αν. Ροσσώνη.

Όλοι θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την υπόθεση της περίεργης απάλειψης των ονομάτων τους και την αλλοίωση της επίμαχης λίστας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ως ύποπτοι αναμένεται να κληθούν και συνεργάτες του γραφείου του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ενώ την πόρτα του εισαγγελικού γραφείου πρόκειται να περάσουν εκ νέου οι πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης και Ιωάννης Διώτης.

Χρήσιμα στοιχεία αναμένονται επίσης από τον φορολογικό έλεγχο όλων των προσώπων που περιλαμβάνονται στη λίστα. Όπως δείχνουν πάντως τα μέχρι τώρα στοιχεία για αρκετούς μεγαλοκαταθέτες τα ποσά που βρέθηκαν σε λογαριασμούς τους δεν δικαιολογούνται στις φορολογικές τους δηλώσεις. Αξιοσημείωτο είναι δε, πως ουδέποτε κινήθηκε διαδικασία για τον φορολογικό τους έλεγχο.

Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα των Αρχών εκτιμάται ότι θα βρεθούν και αυτοί ποινικά ελεγχόμενοι.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.