Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗ ΒΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.... ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ;;;

Με αναφορά σε ένα έργο του Λένιν με τίτλο «Περί δικαίου πολέμου» απάντησε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη στην ερώτηση αν καταδικάζει τ...


Με αναφορά σε ένα έργο του Λένιν με τίτλο «Περί δικαίου πολέμου» απάντησε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη στην ερώτηση αν καταδικάζει τη βία.

Σε συνέντευξη της που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία, η κυρία Κανέλλη ρωτήθηκε για το αν καταδικάζει τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται. Η απάντησή της ήταν αρνητική:

«Δεν είμαστε καλά. Τη μαμά της Ιστορίας μωρέ; Μήπως τελείωσαν οι πόλεμοι και δεν το ξέρω; Ορα Λένιν "Περί δικαίου πολέμου"».

Όσο για την συμβουλή που θα έδινε στα παιδιά, η δική της είναι: «αποφάσισε ποιος είσαι, με ποιους θες να είσαι, για να πας όπου θες, λεύτερος».

Παράλληλα άφησε αιχμές για την ελληνική τηλεόραση και τους ευρωπαίους εταίρους. Για τους τελευταίους είπε ότι θέλουν «το φως μας και τον ίσκιο μας» ενώ για την ελληνική τηλεόραση είπε ότι δεν τη βαρέθηκε με έμμεση αναφορά στη... συντέλεια του ΣΚΑΪ: «ούτε επί συντέλειας τα κατάφερα να βαρεθώ» είπε.

iefimerida.gr

3 σχόλια

  1. πολεμος πατηρ παντων. μαθετε και λιγο ιστορια ψευτοπατριωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι, ετσι... χαχαχα, κλάααααμα μετά η κυρία, διότι το τραβαει ο οργανισμός της το ξύλο και μετά... "βοήθεια, την αστυνομία"... βρε ουστ, γυναιο(?)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KARAPOY...ANA OXI PALAISTHNIO ALLA KENYATIKO APO THN FYLH TWN MASAI POY..SO THELEIS .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.